Tabu
Image default
PEOPLESlider

Angelina Jolie, apariție de senzație alături de copiii săi – FOTO

Angelina Jolie a făcut senzație pe covorul roșu, la premiera filmului „Eternals”, în care joacă alături de vedete precum Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington şi Kumail Nanjiani.

Actrița în vârstă de 46 de ani și-a făcut apariția alături de cinci din cei șase copii ai săi, Maddox, 20 de ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, 13 ani.

Toți au purtat ținute elegante, începând cu Angelina Jolie, care a îmbrăcat la eveniment o rochie lungă, doar umerii și mâinile le-a lăsat la vedere.

Privirile au fost captate însă de Shiloh, fiica în vârstă de 15 ani, care s-a crezut băiat o lungă perioadă. Mai feminină ca niciodată, Shiloh a îmbrăcat o rochie într-o culoare asemănătoare cu a mamei sale.

Și Zahara a fost atrăgătoare. Adolescenta a purtat una din celebrele rochii ale mamei sale, o creație Elie Saab Couture, pe care actrița a îmbrăcat-o la Gala Premiilor Oscar din 2014.

Într-o rochie albă, s-a făcut remarcată și mezina cuplului Jolie – Pitt, Vivienne.

Filmul „Eternals” a avut premiera mondială la Los Angeles

Filmul „Eternals”, cu Angelina Jolie în rolul principal, a avut premiera mondială luni seară în legendarul cinematograf El Capitan din Los Angeles. Lansarea oficială era programată pentru 2020, dar a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus. Pelicula va avea premiera europeană la Festivalul de Film de la Roma, în seara de închidere a evenimentului, pe 24 octombrie. Apoi va fi lansată în cinematografe pe 5 noiembrie.

Regizată de Chloe Zhao, care a câştigat premiul pentru regie şi s-a impus la categoria „cel mai bun film” cu lungmetrajul „Nomadland” la ediţia din acest an a premiilor Oscar, pelicula „Eternals” are una dintre cele mai diverse distribuţii din universul producţiilor realizate de Marvel Studios.

ARTICOLE SIMILARE

Secretul de frumuseţe ieftin folosit de Victoria Beckham

Andreea Damian

Katherine Heigl o înlocuiește pe Meghan Markle în serialul „Suits”

Andreea Damian

Beth Harmon, eroina din The Queen’s Gambit, o face „șah mat” pe Emily din Paris

Andreea Damian

Oana Tache, prima mămică celebră a lunii august

Tabu Tabu

Alicia Keys, artista care reușește să impresioneze prin naturaleţe

Andreea Damian

Trei lei pe o plajă: o sculptură tristă pentru epoca Brexit-ului

realitatea

Scrie un comentariu