Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Angelina Jolie continuă șicanele cu Brad Pitt

Angelina Jolie a organizat o petrecere aniversară pentru fiica sa Zahara, care pe 8 ianuarie a împlinit 14 ani. O persoană foarte importantă pentru adolescentă a lipsit însă și aceea este tatăl ei, Brad Pitt.

Deși procesul pentru custodia celor șase copii s-a încheiat luna trecută, judecătorul acordând o sentință de tip custodie comună, actrița pare să-l șicaneze în continuare pe fostul ei soț.

Angie nu a organizat o petrecere pretențioasă pentru Zahara, dar ar fi omis să-l invite și pe Brad Pitt . Starul în vârstă de 55 de ani, pe care paparazzi l-au surprins zilele trecute neîngrijit și îmbătrânit, s-a simțit din nou lăsat pe dinafară de cea cu care a fost împreună 14 ani.

De ce ar fi ratat el aniversarea fiicei sale, după ce a petrecut Crăciunul împreună cu ea și încă 3 copii de-ai lui? Ei bine, potrivit unor surse, Pitt nu a lipsit pentru că nu a vrut să participe, ci pentru că fosta soție a decis să nu-l invite la petrecere. Deși aceasta susține că a organizat ceva restrâns.

În mod clar, divorțul și lupta pentru custodia copiilor i-a lăsat un gust amar Angelinei Jolie, care continuă să joace murdar. Pentru că, potrivit unei surse din apropierea actriței de 43 de ani, aceasta mai are câteva resentimente pentru Brad Pitt, care îngreunează situația.

ARTICOLE SIMILARE

Christina Aguilera a renunțat la machiaj de dragul artei. Abia o recunoști!

Andreea Damian

Ce-și dorește Adela Popescu pentru ea și soțul ei

Tabu Tabu

Viola Davis: nu toate femeile active sexual arată ca nişte modele

realitatea

Chanel Cruise 2022 Show | 5 lucruri de reținut de la prezentarea din Provence

Andreea Damian

Mii „ouă de gheață” extrem de rare găsite pe o plajă din Finlanda

realitatea

Banii CUPEI MONDIALE de FOTBAL 2018 de pe stadionul Lujinski din Moscova

realitatea

Scrie un comentariu