Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Angelina Jolie continuă șicanele cu Brad Pitt

Angelina Jolie a organizat o petrecere aniversară pentru fiica sa Zahara, care pe 8 ianuarie a împlinit 14 ani. O persoană foarte importantă pentru adolescentă a lipsit însă și aceea este tatăl ei, Brad Pitt.

Deși procesul pentru custodia celor șase copii s-a încheiat luna trecută, judecătorul acordând o sentință de tip custodie comună, actrița pare să-l șicaneze în continuare pe fostul ei soț.

Angie nu a organizat o petrecere pretențioasă pentru Zahara, dar ar fi omis să-l invite și pe Brad Pitt . Starul în vârstă de 55 de ani, pe care paparazzi l-au surprins zilele trecute neîngrijit și îmbătrânit, s-a simțit din nou lăsat pe dinafară de cea cu care a fost împreună 14 ani.

De ce ar fi ratat el aniversarea fiicei sale, după ce a petrecut Crăciunul împreună cu ea și încă 3 copii de-ai lui? Ei bine, potrivit unor surse, Pitt nu a lipsit pentru că nu a vrut să participe, ci pentru că fosta soție a decis să nu-l invite la petrecere. Deși aceasta susține că a organizat ceva restrâns.

În mod clar, divorțul și lupta pentru custodia copiilor i-a lăsat un gust amar Angelinei Jolie, care continuă să joace murdar. Pentru că, potrivit unei surse din apropierea actriței de 43 de ani, aceasta mai are câteva resentimente pentru Brad Pitt, care îngreunează situația.

ARTICOLE SIMILARE

De ce unii oameni sunt imposibil de talentați și ce înseamnă un polimat

Dora Constantinovici

„Am grijă de mormântul lui Johnny Hallyday în fiecare zi.”

Ciocîrlan

Rihanna, din nou super sexy pe Internet! Cum își promovează noua colecție de lenjerie intimă

Andreea Damian

Abuzul verbal poate fi mai dăunător decât cel fizic. Iată 8 pericole!

Andreea Damian

Rochie tricou sau piesa cea mai confortabilă și la modă în această vară

Andreea Damian

Viața misterioasă a lui Ri Sol-ju. Cine e, de fapt, Prima Doamnă nord-coreeană

Andreea Damian

Scrie un comentariu