Tabu
Image default
PEOPLESlider

Angelina Jolie dă cărțile pe față! Iată adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Brad Pitt

Angelina Jolie vorbește pentru prima oară despre motivul care a stat în spatele deciziei de a pune capăt mariajului cu Brad Pitt, la 4 ani de la despărțire.

Într-un interviu cu Vogue India, frumoasa actriță a mărturisit că separarea a fost pentru binele celor șase copii — Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne, și Knox. „M-am despărțit pentru binele familiei mele”, a spus ea , adăugând: „A fost decizia corectă”. „Continui să mă focusez pe vindecarea lor”.

„Brangelina” era cel mai admirat cuplu de vedete. Au fost căsătoriți doi ani, dar formau o pereche de mai bine de un deceniu după ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la „Mr. and Mrs. Smith” în 2004. Pentru a fi cu Angelina, Brad a divorțat de actrița Jennifer Aniston, în 2005, după 5 ani de mariaj.

Eroina din „Maleficent” a vorbit și despre copiii ei pentru Vogue India. „Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii văd minciuni despre ei înșiși în mass-media, dar le reamintesc că își cunosc propriul adevăr și propriile minți”, a spus Jolie. „De fapt, sunt șase tineri foarte curajoși, foarte puternici”.

Angelina Jolie a mai spus și ce înseamnă să fii și mamă biologică, dar și adoptivă.

„Fiecare reprezintă un mod frumos de a deveni o familie”, a afirmat ea. „Este important să vorbești deschis despre toate acestea și să împarți cu alții . ‘Adopție’ și ‘oferlinat’ sunt cuvinte pozitive în casa noastră. Copiilor mei adoptați nu le-am putut vorbi despre cum i-am purtat în sarcină, dar le-am povestit, cu multe detalii și cu multă dragoste, despre călătoria pe care am făcut-o pentru a ajunge la ei și ce a însemnat pentu mine să-i privesc în ochi pentru prima oară”.

„Toți copiii adoptați vin cu un frumos mister al unei lumi care o întâlnește pe a ta. Când sunt de altă rasă, din altă țară, acel mister, acel dar reprezintă ceva atât de bogat și frumos. Ei nu trebuie să piardă niciodată legătura cu locul unde s-au născut”, a completat Jolie. „Au rădăcini pe care tu nu le ai. Onorează-le. Învață din ele. Este cea mai frumoasă, uimitoare călătorie pe care poți să o împărți cu cineva. Nu ei intră în lumea ta, ci intrați fiecare în lumea celuilalt”.

ARTICOLE SIMILARE

SHARON STONE, cea din “Basic Instinct”, a disparut! FOTO

Cum arată fiica lui Nick de la N&D. Andreea are 14 ani și este foarte frumoasă!

Andreea Damian

Roxana Blagu a devenit mamă pentru a doua oară pe 1 iulie

Tabu Tabu

Cum afli dacă ți-ai găsit perechea, potrivit lui Barack Obama

Andreea Damian

Emilia Clarke și-a tăiat părul și a adoptat o tunsoare pixie, inspirată de la Gwyneth Paltrow

Andreea Damian

Moda verii printre vedete: ghiozdanele Wisdom Backpack

realitatea

4 comentarii

Scrie un comentariu