Tabu
PEOPLE Slider

Angelina Jolie dă cărțile pe față! Iată adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Brad Pitt

Angelina Jolie

Angelina Jolie vorbește pentru prima oară despre motivul care a stat în spatele deciziei de a pune capăt mariajului cu Brad Pitt, la 4 ani de la despărțire.

Într-un interviu cu Vogue India, frumoasa actriță a mărturisit că separarea a fost pentru binele celor șase copii — Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne, și Knox. „M-am despărțit pentru binele familiei mele”, a spus ea , adăugând: „A fost decizia corectă”. „Continui să mă focusez pe vindecarea lor”.

„Brangelina” era cel mai admirat cuplu de vedete. Au fost căsătoriți doi ani, dar formau o pereche de mai bine de un deceniu după ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la „Mr. and Mrs. Smith” în 2004. Pentru a fi cu Angelina, Brad a divorțat de actrița Jennifer Aniston, în 2005, după 5 ani de mariaj.

Eroina din „Maleficent” a vorbit și despre copiii ei pentru Vogue India. „Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii văd minciuni despre ei înșiși în mass-media, dar le reamintesc că își cunosc propriul adevăr și propriile minți”, a spus Jolie. „De fapt, sunt șase tineri foarte curajoși, foarte puternici”.

Angelina Jolie a mai spus și ce înseamnă să fii și mamă biologică, dar și adoptivă.

„Fiecare reprezintă un mod frumos de a deveni o familie”, a afirmat ea. „Este important să vorbești deschis despre toate acestea și să împarți cu alții . ‘Adopție’ și ‘oferlinat’ sunt cuvinte pozitive în casa noastră. Copiilor mei adoptați nu le-am putut vorbi despre cum i-am purtat în sarcină, dar le-am povestit, cu multe detalii și cu multă dragoste, despre călătoria pe care am făcut-o pentru a ajunge la ei și ce a însemnat pentu mine să-i privesc în ochi pentru prima oară”.

„Toți copiii adoptați vin cu un frumos mister al unei lumi care o întâlnește pe a ta. Când sunt de altă rasă, din altă țară, acel mister, acel dar reprezintă ceva atât de bogat și frumos. Ei nu trebuie să piardă niciodată legătura cu locul unde s-au născut”, a completat Jolie. „Au rădăcini pe care tu nu le ai. Onorează-le. Învață din ele. Este cea mai frumoasă, uimitoare călătorie pe care poți să o împărți cu cineva. Nu ei intră în lumea ta, ci intrați fiecare în lumea celuilalt”.

ARTICOLE SIMILARE

Matthew McConaughey, disperat să joace într-un film biografic despre cascadorul Evel Knievel

Andreea Damian

Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe

Andreea Damian

TOP 10 Prostii spuse de vedete din Romania in 2012

Ada Milea vă așteaptă la Ziua Copilului – la ODEON

realitatea

Al Pacino, părăsit de iubita cu 39 de ani mai tânără. Motivul e halucinant, dar amuzant!

Andreea Damian

Îți place să tragi un pui de somn? E scris în ADN-ul tău

Andreea Damian

4 comentarii

Scrie un comentariu