Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Angelina Jolie, din nou pe covorul roșu alături de fiicele sale. Shiloh a arătat senzațional!

Angelina Jolie și-a dus fiicele la Roma, la premiera celui mai recent film al ei, Eternals. A fost o nouă apariție de senzație pe covorul roșu.

Actrița de 46 de ani, Zahara și Shiloh au format un trio uluitor! Vedeta filmului Eternals a purtat o spectaculoasă rochie Versace argintie, metalizată, cu un nod în talei. Și-a lăsat părul drept şi a pus în urechi o pereche de cercei spectaculoşi, în ton cu rochia, care i-au completat de minune look-ul.

Şi cele două fiice ale ei au arătat senzaţional în rochiile alese. Zahara, de 17 ani, a purtat o rochie albă cu model grecesc şi bretele aurii. Shiloh a fost, la rândul ei, a îmbrăcat o rochie neagră, mini, completată de o pereche de tenişi cu animal print.

Coafura adolescentei a fost una potrivită vârstei sale, o împletitură veselă şi feminină, care i-a pus în evidenţă trăsăturile frumoase.

Shiloh, prima fiica biologică a Angelinei Jolie, era indecisă în urmă cu câțiva ani asupra genului: „Mă simt ca frații mei, spuneți-mi John”, spunea ea în 2014. Părinții, în ciuda unor critici acerbe, i-au respectat algerea și, de asemenea, i-au dat frâu liber să se îmbrace așa cum își dorea, desigur.

Acum câteva zile, însă, ceva s-a schimbat: pe covorul roșu al Teatrului Dolby din Los Angeles, pentru premiera americană a filmului Eternals, Shiloh a purtat o rochie de-a mamei sale, modificată pentru această ocazie – evidențiind și asemănarea copleșitoare cu actrița.

ARTICOLE SIMILARE

Sfatul lui Oprah Winfrey despre întâlniri care te ajută să-ți găsești alesul

Andreea Damian

Fotografii din Narnia sau Bucurestiul inzapezit – Foto Cristiana Apostol

realitatea

Florin Piersic împlinește astăzi 85 de ani. Mesaj dureros pentru români

Andreea Damian

Presiune uriașă pe Facebook pentru a închide grupurile de anti-vaccinişti

Andreea Damian

O femeie a dat în judecată agenția de matrimoniale. Motivul te va surprinde

Andreea Damian

Avem tradiție în șah dar ne batem joc de șahiști – campioana Irina Bulmaga refuză să mai joace

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu