Home > Slider > Angelina Jolie e o mamă singură. Cum se descurcă de fapt fără Brad Pitt

Angelina Jolie e o mamă singură. Cum se descurcă de fapt fără Brad Pitt

Angelina Jolie

Angelina Jolie este o mamă singură de la despărţirea de Brad Pitt, din 2016. Iar surse din apropierea vedetei de 43 de ani au mărturisit pentru revista UsWeekly că aceasta este indulgentă cu toți cei șase copii –  Maddox, de 17 ani, Pax, de 15 ani, Zahara, de 14 ani, Shiloh, de 12 ani și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 10 ani.

„Copiii sunt viața ei”, a spus sursa, potrivit Daily Mail, adăugând că „fiecare zi este o nouă aventură” pentru numeroasa familie care trăiește într-un conac de 25 de milioane de dolari din Los Angeles.

Deşi este o mamă indulgentă, căreia îi vine greu să le refuze lucruri adolescenţilor, Angelina Jolie pune preţ pe educaţie, dar şi pe activităţi distractive. „Este indulgentă cu copiii şi vrea să le ofere tot ceea ce-şi doresc. Cu toate acestea, se asigură că micuţii nu stau toată ziua în faţa televizorului. Dacă unul dintre ei este interesat de ceva, face demersuri să-l ajute în acest sens. Dacă unul dintre copii îşi doreşte să picteze, merg împreună şi cumpără ustensile”, a declarat sursa.

Potrivit sursei, Pax face ore de box, Zahara învaţă arte marţiale, iar Shiloh şi Knox studiază robotica. În plus, Angelina îşi doreşte să călătorească cât mai mult alături de copiii ei, călătorii din care adolescenţii s-ar putea alege cu adevărate lecţii de viaţă. Se pare că „cerul e limita pentru ea”. Pe lista destinațiilor, Angelina Jolie a inclus Cambodgia și Paris.

„Copiii sunt foarte politicoşi şi manieraţi şi extrem de fericiţi să petreacă timp împreună, cu toţii“, a vorbit o altă sursă, care i-a întâlnit la premiera filmului Dumbo din Los Angeles. Modul în care ea își crește copiii a fost apreciat și de tatăl său, actorul Jon Voight: „Este o mamă foarte implicată. Ştie ce trebuie să facă în ceea ce îi priveşte. Le oferă permanent iubire“, a spus el.

Deși are un program foarte dens, Angelina Jolie se asigură că petrece mult timp față în față cu fiecare dintre copii și că aceștia învață bine și deprind bunele maniere. Toți au prieteni pe care îi aduc în casa lor. Cu cea mică, Vivienne, are însă o relație specială. Nu-i de mirare, fetița e bucățică ruptă din ea.

Maddox, fiul cel mare, va merge anul acesta la facultate. Angelina Jolie nu a dezvăluit încă spre ce domeniu de studiu înclină adolescentul, dar se speculează că ar putea studia fie în Coreea de Sud, fie în New York. „Sunt foarte mândră. Sunt nerăbdătoare pentru tot ce va urma”, a spus actriţa, potrivit People, la începutul acestei săptămâni. Maddox a învățat limba coreeană, iar în 2016 Angelina a dezvăluit că el încearcă și germana și rusa. „Toți copiii învață diferite limbi. I-am întrebat ce limbă ar vrea să învețe, iar Shi a ales Khmai, limba din Cambodgia, Pax se concentrează pe vietnameză, Mad a ales germana și rusa, Z vorbește franceza, Vivienne vrea să învețe araba, iar Knox învață limbajul semnelor”, a dezvăluit actrița.

În 2017, People a scris că Angelina Jolie își educă cei șase copii acasă. Ei au învățat să citească și au făcut aritmetică în regim de home schooling, au studiat limbi străine și au învățat să cânte la diverse instrumente. „Au profesori pe diferite domenii. Copiii sunt foarte activi și fizic. Le place fotbalul și adoră skateboardul, dar iau și lecții de autoapărare”, a spus o sursă.

Angelina Jolie și Brad Pitt împart custodia celor șase copii din decembrie 2018. Cei doi actori s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani. În 2016, Angelina a depus actele de divorț.

Articole asemanatoare
Jennifer Aniston
Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt
angelina jolie
Momentele grele pentru Angelina Jolie: două dintre fiicele sale au ajuns pe mâna medicilor
Brad Pitt
Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios
Brad Pitt
Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă

Comenteaza acest articol

Angelina Jolie e o mamă singură. Cum se descurcă de fapt fără Brad Pitt

by Andreea Damian   2 min
0