Home > Lifestyle > Angelina Jolie explică SĂRUTUL INCESTUOS cu FRATELE său!

Angelina Jolie explică SĂRUTUL INCESTUOS cu FRATELE său!

Actrita in varsta de 38 de ani s-a destainuit revistei Elle, spunand ca niciodata nu a crezut ca se va indragosti si ca va ajunge mama. “Nu am crezut niciodata ca voi avea copii, nu am crezut ca ma voi indragosti sau ca voi intalni persoana potrivita”, a declarat Jolie, divortata de doua ori.

“Provenind dintr-o familie destramata, ajungi sa accepti ca anumite lucruri par doar basme, asa ca nu le mai cauti”, a explicat Jolie lipsa sa de optimism din trecut legat de viata personala, conform Daily Mail.
angelian 2
Actrita a explicat si de unde venea comportamentul sau excentric din trecut, sarutul cu fratele sau, James Haven, de la Oscarurile din 2000, si sangele sotului ei de atunci, Billy Bob Thornton, purtat la gat, fiind doar cateva dintre ele. “Am realizat de foarte tanara ca o viata pe care nu o traiesti la potential maxim sau in care nu experimentezi ori ti-e frica sau eziti sau poate exista lucruri pe care stii ca trebuie sa le faci, dar nu le faci este o viata pe care as fi nefericita sa o traiesc. Singura cale de a simti ca sunt pe drumul cel bun este sa fiu sincera cu mine, indiferent ce inseamna asta, iar asta tinde sa vina pasind in afara a ceva ce inseamna sigur sau traditional”, a explicat Jolie.

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady Gaga și Angelina Jolie au devenit rivale pentru un rol
angelina jolie
Angelina Jolie continuă șicanele cu Brad Pitt
Angelina Jolie sugerează că ar cam vrea să intre în politică
angelina jolie
Jocul murdar al Angelinei Jolie! Cum a încercat să-l îndepărteze pe Brad Pitt de copii

Loading...

Comenteaza acest articol

Angelina Jolie explică SĂRUTUL INCESTUOS cu FRATELE său!

by   1 min
0