Home > Slider > Angelina Jolie, îngrijorător de slabă. Cântărește doar 44 de kilograme

Angelina Jolie, îngrijorător de slabă. Cântărește doar 44 de kilograme

Angelina Jolie

Angelina Jolie este din ce în ce mai slabă. Surse apropiate vedetei susțin că aceasta rareori mănâncă o masă completă, iar de multe ori uită și să mănânce.

Actrita de 42 de ani cântărește doar 44 de kilograme, mai puțin chiar de fiica sa, Shiloh, susțin voci din anturajul ei. Angelina Jollie are o greutate sub nivelul recomandat având în vedere înălțimea actriței de 1.73 cm.

Potrivit revistei Grazia, Angelina consumă zilnic doar 600 de calorii, echivalentul a două boluri de cereale cu lapte. „Angelina obișnuiește să-și înceapă ziua doar cu câteva cereale și o lingură de ulei de cocos. Îngrijorător este că de multe ori uită să mănânce, fiind prea ocupată”, a declarat o sursă pentru revistă.

“Uneori sare peste prânz sau ia în grabă câteva migdale sau un shake pe bază de proteine, în loc să mănânce ceva substanțial. Iar cina constă uneori într-o friptură slabă și un pahar de vin roșu.”, a adăugat aceeași sursă. Stresul pare să fie cauza pierderii atât de mare în greutate a actriței.

Are 6 copii cu Brad Pitt

Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au fost împreună 12 ani, s-au despărţit în septembrie 2015. Actriţa a cerut divorţul „pentru binele familiei“, solicitând şi custodia celor şase copii,  trei adoptaţi – Maddox (16 ani), Pax (14 ani) şi Zahara (12 ani) – şi trei biologici – Shiloh (11 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (9 ani).

 

 

Articole asemanatoare
angelina jolie
Jocul murdar al Angelinei Jolie! Cum a încercat să-l îndepărteze pe Brad Pitt de copii
brad pitt
Brad Pitt a obținut tot ce a vrut de la Angelina Jolie
Brad Pitt
Brad Pitt și Angelina Jolie, întâlnire secretă înainte de procesul pentru custodia copiilor
Angelina Jolie s-a făcut blondă și e greu de recunoscut

Loading...

Angelina Jolie, îngrijorător de slabă. Cântărește doar 44 de kilograme

by Andreea Damian   1 min
2