Home > Slider > Angelina Jolie, îngrijorător de slabă. Cântărește doar 44 de kilograme

Angelina Jolie, îngrijorător de slabă. Cântărește doar 44 de kilograme

Angelina Jolie

Angelina Jolie este din ce în ce mai slabă. Surse apropiate vedetei susțin că aceasta rareori mănâncă o masă completă, iar de multe ori uită și să mănânce.

Actrita de 42 de ani cântărește doar 44 de kilograme, mai puțin chiar de fiica sa, Shiloh, susțin voci din anturajul ei. Angelina Jollie are o greutate sub nivelul recomandat având în vedere înălțimea actriței de 1.73 cm.

Potrivit revistei Grazia, Angelina consumă zilnic doar 600 de calorii, echivalentul a două boluri de cereale cu lapte. „Angelina obișnuiește să-și înceapă ziua doar cu câteva cereale și o lingură de ulei de cocos. Îngrijorător este că de multe ori uită să mănânce, fiind prea ocupată”, a declarat o sursă pentru revistă.

“Uneori sare peste prânz sau ia în grabă câteva migdale sau un shake pe bază de proteine, în loc să mănânce ceva substanțial. Iar cina constă uneori într-o friptură slabă și un pahar de vin roșu.”, a adăugat aceeași sursă. Stresul pare să fie cauza pierderii atât de mare în greutate a actriței.

Are 6 copii cu Brad Pitt

Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au fost împreună 12 ani, s-au despărţit în septembrie 2015. Actriţa a cerut divorţul „pentru binele familiei“, solicitând şi custodia celor şase copii,  trei adoptaţi – Maddox (16 ani), Pax (14 ani) şi Zahara (12 ani) – şi trei biologici – Shiloh (11 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (9 ani).

 

 

Articole asemanatoare
angelina jolie
Momentele grele pentru Angelina Jolie: două dintre fiicele sale au ajuns pe mâna medicilor
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent
Angelina Jolie
Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”
Veneția: Angelina Jolie promovează puternic filmul afgan „Hava, Maryam, Ayesha”

Angelina Jolie, îngrijorător de slabă. Cântărește doar 44 de kilograme

by Andreea Damian   1 min
2