Home > Agenda > stiri > Angelina Jolie intr-un moment de rascruce in Siria.

Angelina Jolie intr-un moment de rascruce in Siria.

Dupa ce a vizitat o tabara de refugiati din Siria azi, Angelina Jolie nu si-a putut stapani lacrimile impresionata fiind de situatia precara a celor de acolo.

Nu este un secret pentru nimeni ca vedeta s-a implicat in tot felul de campanii pentru ajutorarea locuitorilor acelor tari sarace. Asa cum si noi am scris in numarul din septembrie, Angelina Jolie sau “cea mai frumoasa femeie din lume” a fost implicata in mai multe proiecte de acest gen, fiind numita Comisar special al refugiatiilor.  Devotamentul pentru cei de acolo s-a vazut cel mai bine atunci cand si-a petrecut 18 zile in Siria si Tanzania in anul 2001. In ultimii ani a calatorit in Irak si Afghanistan pentru a trage un semnal de alarma asupra problemelor.

“Sunt foarte ingrijorata, lumea ar trebui sa fie ingrijorata. Cel mai emotionant lucru este cand oamenii de aici ma intreaba de ce nimeni nu poate gasi o solutie si pentru ei. Sunetele pe care le descriu ca le aud seara sunt inspaimantatoare. Fiecare copil intreaba despre ce se va intampla in luna urmatoare si cine ii va ajuta?”

Articole asemanatoare
angelina jolie
Momentele grele pentru Angelina Jolie: două dintre fiicele sale au ajuns pe mâna medicilor
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent
Angelina Jolie
Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”
Veneția: Angelina Jolie promovează puternic filmul afgan „Hava, Maryam, Ayesha”

Comenteaza acest articol

Angelina Jolie intr-un moment de rascruce in Siria.

by   1 min
0