Tabu
Image default
FASHION

Angelina Jolie a „inventat” puloverul de vară

Nu este niciodată prea cald pentru iubitorii de tricotaje să poarte un pulover de cașmir. Angelina Jolie încalcă regula de styling care presupune că tricotul aparține iernii și rochiile subțiri și vaporoase trebuie purtate vara.

Sacourile sau puloverele din tricot stau de obicei în dulap în această perioadă a anului până când temperaturile scad din nou. Dar Angelina Jolie prezintă acum un aspect care combină rochia de vară ușoară cu un pulover tricotat.

Zilele trecute, actrița laureată cu premiul Oscar a fost surprinsă într-un pulover maroniu supradimensionat din colecția de primăvară a lui Ryan Roche, deși afară erau 30 de grade, în timp ce-și făcea cumpărăturile prin Los Angeles. Piesele de cașmir de la Roche sunt cochete tot anul și oferă o alternativă de lux la clasic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Angelina and her son Knox out in LA yesterday. They visited a GameStop and Maxfield store. She wore a Ryan Roche sweater and a Nina bag by Gabriela Hearst.

O postare distribuită de Angelina Jolie (@angelinajoliecenter) pe

Stilul monocromatic corespunde gustului minimalist al Angelinei Jolie și a încorporat astfel în ținuta ei și accesorii maro. La acest look au contribuit, de asemenea, geanța și sandalele, precum și ochelarii în stil aviator.

Iubitorii de tricot au toate scuzele pentru a purta hainele preferate din cașmir chiar și la mijlocul verii. Combinația de îmbrăcăminte de vară și tricot creează un look de vară perfect pentru o seară de film în aer liber sau pentru o plimbare târzie în noapte.

ARTICOLE SIMILARE

5 secrete de modă pe covorul roșu care sunt ascunse de ochii publicului

Andreea Damian

Avantajele crizei se vad in dormitor

realitatea

Genţi, curele şi clutch-uri sofisticate de la Ecco

Raionul 6 începe reducerile de vară

realitatea

Din 21 mai, colecția Kate Moss for Topshop

realitatea

Cele mai influente 10 femei din 2021 când vine vorba de stil

Andreea Damian

Scrie un comentariu