Tabu
PEOPLE Slider

Angelina Jolie își învață fiicele cum să seducă bărbații

Angelina Jolie

Angelina Jolie are multe calități fizice pe care bărbații nu le pot ignora. Dar nu aspectul fizic este important când vrei să cucerești pe cineva, crede actrița în vârstă de 44 ani. Ci să fii independentă și capabilă să ai propriile opinii. Iar aceste idei vrea să le insufle și fiicelor sale – Zahara, de 14 ani, Shiloh, de 13 ani, și Vivian, de 11 ani.

Vedeta americană a dezvăluit într-un eseu pe care l-a scris pentru ediţia din septembrie a revistei Elle din Marea Britanie că își învață cele 3 fiice să recunoască importanța prioritizării dezvoltării mentale în fața aspectului fizic. Angelina Jolie susţine că „nu există nimic mai atractiv – ai putea spune chiar încântător – decât o femeie cu o voință independentă și opinii proprii”.

„De multe ori le spun fiicelor mele că cel mai important lucru pe care îl pot face este să-și dezvolte spiritul. Puteți pune întotdeauna o rochie frumoasă, dar nu contează ce porți dacă spiritul tău nu este puternic”, este de părere Angie.

Pe de altă parte, Jolie explică nevoia de mai multe „femei rele” în lume, aducând în discuție stereotipurile de gen din jurul femeilor puternice. „De ce se cheltuiește atât de multă energie pentru a menține femeile într-o poziție secundară?”, scrie Jolie, definind astfel de femei „victime ale nedreptății și abuzurilor”. Actrița refuză să urmeze regulile și codurile pe care nu crede că sunt cele mai bune nici măcar pentru ei înșiși sau familiile lor. Ea le descrie drept persoane „care nu renunță la vocea și drepturile lor, chiar cu riscul morții, al închisorii sau al respingerii de către familie și comunitate”.

Cunoscută pentru activismul în probleme legate de refugiaţi, drepturile femeilor sau protejarea naturii, Angelina Jolie este încă din 2001 ambasador al bunăvoinţei pentru ONU.

 

ARTICOLE SIMILARE

Criticat de biograful autoarei Beatrix Potter şi de părinţi, Peter Iepuraşul e pe primul loc în Box Office

realitatea

A apărut și cel de-al doilea trailer pentru filmul Detectivul Pikachu, fanii sunt nerăbdători

realitatea

Punk make-up tutorial!

realitatea

2 comentarii

Angelina Jolie își învață fiicele ceva teribil pentru vârsta lor – RO-Stiri.com 7 August 2019 at 17:27

[…] Ce îşi învaţă Angelina Jolie fiice, pe TABU.RO […]

Răspunde
Angelina Jolie își învață fiicele ceva teribil pentru vârsta lor - Stiri eZZ 7 August 2019 at 17:46

[…] Ce îşi învaţă Angelina Jolie fiice, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu