Home > Slider > Angelina Jolie a luat cea mai grea decizie de când a divorțat de Brad Pitt

Angelina Jolie a luat cea mai grea decizie de când a divorțat de Brad Pitt

angelina jolie

Angelina Jolie a decis să se mute singură la Londra, acolo unde va filma „Maleficent 2”, fără cei șase copii. Aceștia nu au voie să părăsească SUA pentru că divorțul de actorul Brad Pitt nu s-a finalizat încă.

Actrița în vârstă de 42 de ani este descurajată de decizia instanței, dar în același timp furioasă petru că nu îi poate scoate din țară pe Maddox, Pax, Zahara, Shiloh și gemenii Vivienne și Knox. “Încearcă să-şi dea seama ce este de făcut, dar nu este deloc fericită. Ar vrea să-i aibă pe copii la Londra în timpul filmărilor – şi este frustrată de tot acest proces”, a declarat o sursă din apropierea Angelinei Jolie pentru New York Post. „Angelina e extrem de furioasă pentru că nu poate să-şi ia copiii cu ea la Londra, în măsura în care lupta pentru custodie continuă în instanţă”, a adăugat aceeași sursă.

Angelina Jolie e disperată să obțină custodia copiilor ei. Când părea că apele s-au mai liniști, iată că un nou conflit s-a iscat între ea și fostul ei soț. Vedeta ar dori să-și ducă odraslele pe platourile de filmare, însă Brad Pitt ar vrea mai degrabă ca minorii să râmănă acasă, în Los Angeles.

Brad părea să fi revenit mai sentimente mai bune privind custodia copiilor, însă faptul că Angie și-a refăcut viața alături de un agent imobiliar l-a scos din sărite pe acesta, care încearcă să-i pună bețe-n roate fostei sale soții.

Angelina Jolie a semnat actele de divorț în septembrie 2016. Cei doi actori încearcă acum să câștige custodia celor 6 copii a căror vârste sunt între 9 și 16 ani. Aceștia au mai călătorit în afara țării împreună cu mama lor la Toronto Film Festival în toamnă la premiera filmului: „First They Killed My Father”.

Articole asemanatoare
Jennifer Aniston
Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt
angelina jolie
Momentele grele pentru Angelina Jolie: două dintre fiicele sale au ajuns pe mâna medicilor
Brad Pitt
Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios
Brad Pitt
Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă

Comenteaza acest articol

Angelina Jolie a luat cea mai grea decizie de când a divorțat de Brad Pitt

by Andreea Damian   1 min
0