Home > beauty > Angelina Jolie: “Mai am de făcut o operaţie”

Angelina Jolie: “Mai am de făcut o operaţie”

Angelina Jolie spune că este “foarte bucuroasă” pentru faptul că a luat decizia de a suporta o dublă mastectomie preventivă în 2013, încercând să îşi diminueze riscul de a se îmbolnăvi de cancer mamar, şi că trebuie să mai facă o operaţie.

Vedeta americană a vorbit din nou despre decizia ei de a apela la o serie de intervenţii chirurgicale pentru a reduce riscul de a se îmbolnăvi de cancer, informează nydailynews.com.

“Peste tot unde merg, fac cunoştinţă cu multe femei şi discut cu ele despre probleme de sănătate, probleme ale femeilor, precum cancer mamar şi cancer ovarian”, a declarat Angelina Jolie pentru publicaţia Entertainment Weekly. “Am vorbit şi cu bărbaţi despre sănătatea fiicelor şi soţiilor lor. Aceste discuţii mă fac să mă simt mai apropiată de oamenii care au aceleaşi probleme ca şi mine sau care şi-au pierdut părinţii din cauza cancerului sau care se gândesc să se opereze sau îşi fac griji pentru copiii lor”.

Angelina Jolie a dezvăluit în mod public că a apelat la o mastectomie dublă preventivă într-un editorial care a apărut în The New York Times în mai 2013.

“Motivul pentru care am scris acel editorial a constat în faptul că încercam să comunic, să ajut şi să intru în legătură cu celelalte femei şi cu celelalte familii din lumea întreagă care treceau prin aceleaşi lucruri ca şi mine”, a spus Angelina Jolie. “Am fost foarte emoţionată de sprijinul şi bunătatea unui număr atât de mare de oameni”.

Actriţa americană, în vârstă de 38 de ani, spune că trebuie să facă alte intervenţii chirurgicale în viitorul apropiat.

“Mai am de făcut încă o operaţie, pe care încă n-am făcut-o”, a precizat actriţa. “Voi cere sfaturi de la toţi aceşti oameni minunaţi cu care am vorbit deja, pentru a putea să trec cu bine de următoarea operaţie”, a spus Angelina Jolie.

Potrivit presei americane, Angelina Jolie, care a apelat între timp la o procedură de reconstrucţie mamară, va aştepta până la vârsta de 40 de ani înainte de a suporta şi o intervenţie de extirpare a ovarelor.

Articole asemanatoare
angelina jolie
Momentele grele pentru Angelina Jolie: două dintre fiicele sale au ajuns pe mâna medicilor
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent
Angelina Jolie
Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”
Veneția: Angelina Jolie promovează puternic filmul afgan „Hava, Maryam, Ayesha”

Comenteaza acest articol

Angelina Jolie: “Mai am de făcut o operaţie”

by   1 min
0