Home > Agenda > Angelina Jolie ocupă locul lăsat liber de Gwyneth Paltrow în universul filmelor Marvel

Angelina Jolie ocupă locul lăsat liber de Gwyneth Paltrow în universul filmelor Marvel

angelina jolie

Angelina Jolie va putea juca în „The Eternals”, un film cu supereroi regizat de Chloe Zhao. Aceasta ar fi prima apariție a actriței într-un lungmetraj din franciza Marvel. Deocamdată nu a fost dezvăluite detalii despre acțiunea filmului și nici pentru ce rol poartă Jolie negocieri.

Nu este totuși primul rol într-un film cu supereroi al vedetei americane. Aceasta a mai apărut în „Wanted” (2008), un thriller regizat de Timur Bekmambetov și bazat pe seria de benzi desenate creată de Mark Millar și J. G. Jones.

„The Eternals” (Eternii) este o poveste creată de artistul de benzi desenate Jack Kirby în 1976. Acțiunea acesteia este plasată cu milioane de ani în urmă, când un grup de ființe cosmice cunoscute ca „The Celestials” (Celeștii) a făcut experimente asupra oamenilor pentru a crea indivizi cu superputeri cunoscuți ca „The Eternals” (Eternii). Acțiunile lor au declanșat un război cu personajele negative ale poveștii, cunoscuți ca „Deviants” (Devianții).

Cele două tabere s-au luptat de-a lungul istoriei. Grupul „The Eternals” a avut confruntări cu zei din mitologia greacă, cea romană și cea nordică înainte de a părăsi Pământul cu scopul de explora stelele.

De regie se va ocupa Chloe Zhao, cum am menționat deja, care a lucrat la peliculele „The Rider” (2017) și „Songs My Brothers Taught Me” (2015). Scenariul este semnat de Matthew și Ryan Firpo, iar directorul studiourilor Marvel, Kevin Feige, va fi responsabil de producție.

Următorul film în care va apărea Angelina Jolie (43 de ani) este „Maleficent: Mistress of Evil”, o continuare a filmului fantasy “Maleficent” (2014). Filmul va avea premiera pe 18 octombrie și va fi prima apariție pe marele eran a actriței din 2015, după drama „By the Sea”, pe care a și regizat-o. Jolie mai pregătește câteva proiecte interesante, printre care filmul de animație „The One and Only Ivan” și drama „Come Away”.

Luna trecută, Gwyneth Paltrow (46 de ani) a declarat, într-un interviu, că va părăsi universul filmelor Marvel după „Avengers: Endgame“, care va fi lansat în această vară. Actrița a invocat faptul că se simte prea bătrână pentru a mai îmbrăca un costum de supererou şi pentru a face ce îi cerea personajul.

Articole asemanatoare
Brad Pitt
„Semnează sau plătește”. Brad Pitt i-a dat Angelinei Jolie un ultimatum
angelina jolie
Angelina Jolie s-a răzbunat pe Brad Pitt
Angelina Jolie
Angelina Jolie e o mamă singură. Cum se descurcă de fapt fără Brad Pitt
Angelina Jolie
Angelina Jolie a găsit soluția pentru pacea mondială

Angelina Jolie ocupă locul lăsat liber de Gwyneth Paltrow în universul filmelor Marvel

by Andreea Damian   1 min
1