Home > Agenda > stiri > Angelina Jolie provoacă proteste în Bosnia

Angelina Jolie provoacă proteste în Bosnia

După cum știți, Angelina Jolie regizează un film despre o femeie din Bosnia care este violată de un sârb, în timpul războiului, iar ea se îndrăgostește de acesta. Locația aleasă este, evident, Bosnia. Subiectul filmului nu este, însă, deloc pe placul femeilor bosniace, printre care sunt multe victime ale brutalității războiului.

Prin urmare, victimele războiului, adică femei care au fost violate sau bătute de sârbi, s-au hotărât să își arate dezacordul față de filmul Angelinei în cel mai evident mod posibil. Protestează! Protestele i-au luat prin surprindere pe producătorii filmului care acum încearcă să calmeze spiritele, dar și pe autoritățile bosniace care fuseseră de acord cu filmarea peliculei în țara lor.

Producătorul executiv al filmului, Edin Sarkic, a declarat că Angelina va încerca și ea, la rândul ei, să explice de ce vrea să facă acest film: "Angelina va veni la Sarajevo și va vorbi cu femeile de aici. Va încerca să le explice că nu au motive de îngrijorare!". Acest lucru ar presupune, însă, ca Angelina să dezvăluie finalul filmului, iar asta ar putea să dăuneze grav încasărilor.


Comenteaza acest articol

Angelina Jolie provoacă proteste în Bosnia

by realitatea   1 min
0