Tabu
Image default
BEAUTYPEOPLESlider

Angelina Jolie s-a făcut blondă și e greu de recunoscut

Angelina Jolie e protagonista filmului „Come away”, iar pentru acest rol  a acceptat o schimbare de look foarte îndrăzneață. Actrița în vârstă de 43 de ani s-a făcut blondă.

Ea a fost suprinsă pe platourile de filmare și cu o nouă coafură. Este vorba de fapt despre o perucă în stil victorian. Vedeta filmează de zor în studiourile de la Hollywood, dar nu uită de fanii ei.

David Oyelowo, colegul ei de pe platourile de filmare, a postat pe Instagram o fotografie cu echipa de distribuție. Puțini au recunoscut-o pe Angelina Jolie din grupul de oameni. Aranjată așa și cu hainele de epocă pe ea, Angie arată complet diferit.

În filmul „Come away“, Angelina şi David sunt soţ şi soţie, fiind părinţii micuţilor Alice şi Peter, înainte ca Alice să ajungă în Ţara Minunilor, iar Peter să devină celebrul Pan.

“Come away” este un film de aventuri fantastice, care împletește acțiunile a două basme celebre, “Peter Pan” şi “Alice în Ţara Minunilor”. În acest film, Peter şi Alice sunt fraţi, iar acţiunea se desfăşoară înainte ca cei doi să exploreze Țara de Nicăieri, respectiv Țara Minunilor.

Peter și Alice au un frate care moare într-un accident, tragedie de care părinții lor (Rose, interpretată de Angelina Jolie, și Jack, interpretat de actorul de culoare David Oyelowo) par să fie copleșiți. Cei doi frați încearcă să-și ajute părinții, atât cât le stă în putere,  să depășească acest necaz, însă până la urmă vor trebui să aleagă între siguranţa căminului şi imaginaţie şi să pornească fiecare în propria aventură.

 

ARTICOLE SIMILARE

Secretul absolut al vieții de familie a lui Vladimir Putin

Andreea Damian

Cris Ciobănașu se întoarce la serialele TV

Tabu Tabu

Cum se descurcă anul acesta Mihai Morar cu proviziile de Paște

Tabu Tabu

Bilanț NEGRU al crimelor din gelozie din România ultimelor două luni

Dora Constantinovici

Momentele grele pentru Angelina Jolie: două dintre fiicele sale au ajuns pe mâna medicilor

Andreea Damian

O persoană moare prin sinucidere la fiecare 40 de secunde, potrivit Organizației Mondială a Sănătății

realitatea

Scrie un comentariu