Home > beauty > Angelina Jolie s-a făcut blondă și e greu de recunoscut

Angelina Jolie s-a făcut blondă și e greu de recunoscut

Angelina Jolie e protagonista filmului „Come away”, iar pentru acest rol  a acceptat o schimbare de look foarte îndrăzneață. Actrița în vârstă de 43 de ani s-a făcut blondă.

Ea a fost suprinsă pe platourile de filmare și cu o nouă coafură. Este vorba de fapt despre o perucă în stil victorian. Vedeta filmează de zor în studiourile de la Hollywood, dar nu uită de fanii ei.

David Oyelowo, colegul ei de pe platourile de filmare, a postat pe Instagram o fotografie cu echipa de distribuție. Puțini au recunoscut-o pe Angelina Jolie din grupul de oameni. Aranjată așa și cu hainele de epocă pe ea, Angie arată complet diferit.

În filmul „Come away“, Angelina şi David sunt soţ şi soţie, fiind părinţii micuţilor Alice şi Peter, înainte ca Alice să ajungă în Ţara Minunilor, iar Peter să devină celebrul Pan.

“Come away” este un film de aventuri fantastice, care împletește acțiunile a două basme celebre, “Peter Pan” şi “Alice în Ţara Minunilor”. În acest film, Peter şi Alice sunt fraţi, iar acţiunea se desfăşoară înainte ca cei doi să exploreze Țara de Nicăieri, respectiv Țara Minunilor.

Peter și Alice au un frate care moare într-un accident, tragedie de care părinții lor (Rose, interpretată de Angelina Jolie, și Jack, interpretat de actorul de culoare David Oyelowo) par să fie copleșiți. Cei doi frați încearcă să-și ajute părinții, atât cât le stă în putere,  să depășească acest necaz, însă până la urmă vor trebui să aleagă între siguranţa căminului şi imaginaţie şi să pornească fiecare în propria aventură.

 

Articole asemanatoare
brad pitt
Ea e femeia care l-a despărțit pe Brad Pitt de Angelina Jolie
angelina jolie
Dermatologul Angelinei Jolie a dezvăluit secretele unui ten perfect
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood
angelina jolie
Angelina Jolie joacă tot mai murdar. De data aceasta l-a înfuriat la culme pe Brad Pitt

Loading...

Comenteaza acest articol

Angelina Jolie s-a făcut blondă și e greu de recunoscut

by Andreea Damian   1 min
0