Home > Agenda > stiri > Angelina Jolie, scoasă din minți de Megan Fox

Angelina Jolie, scoasă din minți de Megan Fox

Nu e ca și cum nu ne-am fi așteptat ca două dintre cele mai frumoase femei din lume să nu fie și rivale. Se pare că Angelina Jolie este foarte furioasă că Megan Fox ar putea să-i fure rolul din următorul film Tomb Rider.

"Angie avea de gând să-și continue rolul. Simte că a ajutat la definirea acestui personaj și i se pare strigător la cer ca altcineva să primească rolul ei, o persoană pe care o crede mai puțin capabilă decât ea", a declarat un prieten al Angelinei.

Primele două filme Tomb Rider au avut încasări de 300 de milioane de euro cu Angelina Jolie în rolul principal, deci este de înțeles că iubita lui Brad Pitt este extrem de afectată.

Dar noul producător executiv al filmului, Dan Lin, a declarat: "Este o poveste despre origini, deci este logic să fie o Lara Croft mai tânără". Cum diferența de vârstă dintre Megan și Angie este de 11 ani, decizia de a o alege pe Fox pare întemeiată.

Totuși, diferența de vârstă nu este un motiv suficient de bun pentru Jolie, mai ales că nu apreciază deloc talentul actoricesc al lui Megan: "Lui Angie nu i-au plăcut filmele Transformer și nu crede că Megan îi va face vreun bine personajului Lara Croft. În plus, o enervează că Megan copiază totul de la ea, de la tatuaje și până la stil", a mai adăugat prietenul lui Jolie.


Comenteaza acest articol

Angelina Jolie, scoasă din minți de Megan Fox

by realitatea   1 min
0