Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Angelina Jolie și Bill Gates, cei mai admirați oameni din lume

Angelina Jolie și Bill Gates sunt cei mai admiraţi oameni din lume, potrivit unui nou studiu, scrie Daily Mail. Fondatorul Microsoft şi actriţa americană ocupă de trei ani prima poziţie în top.

Lista YouGov cuprinde 20 de bărbaţi şi 20 de femei, dintre care sunt aleşi ca urmare a chestionarelor online la care au răspuns mai bine de 37.000 de persoane din 35 de ţări.

Bill Gates este urmat în topul masculin de fostul preşedinte al SUA Barack Obama, actorul chinez Jackie Chan şi preşedintele Chinei Xi Jinping. În acelaşi timp, Michelle Obama şi Oprah Winfrey continuă să urmeze pe Angelina Jolie în lista celor mai admirate femei.

Majoritatea femeilor din provin din industria de entertainment, topul fiind completat de nume ca Taylor Swift, Madonna, Priyanka Chopra, Liu Yifei and Gal Gadot. Cu toate acestea, figuri politice notabile ca Hillary Clinton şi Angela Merkel se regăsesesc, de asemenea, în top 10.

Lista bărbaţilor este ocupată preponderent de personalităţi din mediul de afaceri şi sport şi îi include pe Elon Musk, Christiano Ronaldo, Lionel Messi, Warren Buffet, Michael Jordan şi David Beckham. În afară de Barack Obama, figurile politice au fost şi ele reprezentate de Vladimir Putin și Donald Trump.

YouGov a elaborat, de asemenea, un grafic comparativ pentru a arăta cum se situează Obama şi Trump în procente de admiraţie la nivel global. Astfel, anul acesta, Trump este cu 15 locuri mai jos decât predecesorul său, iar Obama, care s-a clasat pe primul loc în 19 din cele 35 de ţări, se află înaintea sa în aproape toate ţările în afară de Rusia.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă iubire și atenție lui Harry

Andreea Damian

Sindromul BURNOUT este recunoscut oficial ca boală, potrivit OMS

Andreea Damian

Oana Matache, sora Deliei, divorțează! S-a afișat deja cu noul iubit

Andreea Damian

Taylor Swift scrie istorie în clasamentul Billboard

Andreea Damian

Consum responsabil. Gesturi mici ca să faci economii la buget

Andreea Damian

Revoluţie: A fost inventat dispozitivul care îţi păcăleşte creierul că stomacul e plin

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu