Tabu
PEOPLE Slider

Angelina Jolie și Brad Pitt au căzut la pace în privința copiilor dar au mai găsit un motiv de dispută

Angelina Jolie

Presa de peste Ocean ar fi aflat motivul din cauza căruia Angelina Jolie o tot tărăgănește cu divorțul de Brad Pitt. Deși a căzut la pace cu el în privința copiilor, oferindu-i și lui jumătate de custodie, se pare că a mai găsit un motiv de dispută: castelul Miraval din Franța.

Potrivit Radaronline, Angelina adoră proprietatea unde ea și Brad Pitt au făcut nunta, în urmă cu aproape 5 ani, și ar vrea ca aceasta să rămână doar a ei. „Angie a fost de curând în Franța și a mers și la castelul pe care îl deține împreună cu Brad Pitt… Când a ajuns acolo și-a dat seama cât de mult iubește acel loc și cât l-ar durea pe Brad Pitt dacă i l-ar lua”, a declarat o sursă din apropierea actorilor pentru RadarOnline.

Castelul Miraval se află în sudul Franței, în regiunea Provence

Însă și Brad Pitt iubește la fel de mult proprietatea respectivă. „Brad iubește locul acela și știe că Angelina n-ar face altceva decât să-l vândă sau să-l demoleze doar fiindcă e răzbunătoare. Se va lupta din răspouteri să rămână cu castelul”, a adăugat sursa respectivă.

Nu-i de mirare că amândoi s-au îndrăgostit de locul acela. Castelul Miraval se află în sudul Franței, pe un teren de 1.000 de hectare. Jolie şi Pitt au cumpărat Miraval în 2011, pentru 60 de milioane de dolari. Castelul Miraval se bucură de o localizare excelentă, unde solul, clima şi istoria domeniului conturează condiţii ideale pentru crearea unor vinuri provensale de excepţie. Cei doi actori au continuat tradiţia producţiei de vinuri, chiar și după ce s-au separat. Mai mult, Miraval a lansat și un ulei de măsline organic, extra virgin, creat din măsline de pe domeniu.

Angelina Jolie e foarte hotărâtă: acest loc, în care se află o construcție de 35 de camere, o capelă și chiar un heliport, trebuie să fie al ei și nu al soțului său.

ARTICOLE SIMILARE

Ea e femeia care l-a despărțit pe Brad Pitt de Angelina Jolie

Andreea Damian

Salma Hayek e divină în costum de baie și fără machiaj la 51 de ani

Andreea Damian

A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă

Andreea Damian

2 comentarii

Angelina Jolie și Brad Pitt au un nou motiv de ceartă. Scandalul continuă - Stiri eZZ 26 July 2019 at 10:08

[…] Angelina Jolie și Brad Pitt au un nou motiv de ceartă. Scandalul continuă, totul pe TABU.RO […]

Răspunde
Angelina Jolie și Brad Pitt au un nou motiv de ceartă. Scandalul continuă | Adauga anunturi gratuite, Promovare online, Director web 26 July 2019 at 11:05

[…] Angelina Jolie și Brad Pitt au un nou motiv de ceartă. Scandalul continuă, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu