Home > Slider > Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au împăcat

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au împăcat

Angelina Jolie

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt separați din 2016, dar continuă să facă afaceri împreună. Și nu le merge deloc rău! Cei doi vor lansa un nou Rosé „Miraval” la începutul lunii martie.

Ei au lucrat tot cu Marc Perrin, unul din cei mai buni viticultori francezi. Actorii au cumpărat Castelul Miraval din Franța în 2011, iar în 2014 se căsătoreau în el. În 2012, fostul cuplu lansează primul lor vin și se vinde sub forma a 6000 de sticle în 5 ore. Prețul a fost mai mult decât accesibil, adică 15 dolari sticla.

Este cea mai bună veste din ultimele luni despre Angelina Jolie și Brad Pitt, care au ajuns la un acord privind custodia celor șase copii.

Recent, paparazzi americani au reuşit să-i surprindă pe cei doi în urmă cu o săptămână în timpul unei întâlniri ce a avut loc în Beverly Hills şi a durat mai bine de trei ore. Potrivit celor de la Daily Mail, Brad şi Angelina s-au întâlnit pentru a pune la punct unele detalii privind custodia copiilor pe care îi au.

„S-au întâlnit de mai multe ori în ultimele săptămâni“, a spus pentru US Weekly un apropiat al celor doi, acesta afirmând că Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost văzuţi împreună şi pe 30 ianuarie.

Aceste întâlniri au loc pentru a aplana presupusul conflict care există între ei şi pentru a face mai uşor procesul de custodie.

Fostul cuplu „Brangelina” are șase copii: 3 adoptați – Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), și 3 biologici – Shiloh (12 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (10 ani).

Articole asemanatoare
Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent
Angelina Jolie
Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”
Brad Pitt
Brad Pitt a dezvăluit numele celor doi actori în fața cărora nu are nicio șansă în lupta pentru roluri

Comenteaza acest articol

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au împăcat

by Andreea Damian   1 min
0