Tabu
PEOPLE Slider

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au împăcat

Angelina Jolie

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt separați din 2016, dar continuă să facă afaceri împreună. Și nu le merge deloc rău! Cei doi vor lansa un nou Rosé „Miraval” la începutul lunii martie.

Ei au lucrat tot cu Marc Perrin, unul din cei mai buni viticultori francezi. Actorii au cumpărat Castelul Miraval din Franța în 2011, iar în 2014 se căsătoreau în el. În 2012, fostul cuplu lansează primul lor vin și se vinde sub forma a 6000 de sticle în 5 ore. Prețul a fost mai mult decât accesibil, adică 15 dolari sticla.

Este cea mai bună veste din ultimele luni despre Angelina Jolie și Brad Pitt, care au ajuns la un acord privind custodia celor șase copii.

Recent, paparazzi americani au reuşit să-i surprindă pe cei doi în urmă cu o săptămână în timpul unei întâlniri ce a avut loc în Beverly Hills şi a durat mai bine de trei ore. Potrivit celor de la Daily Mail, Brad şi Angelina s-au întâlnit pentru a pune la punct unele detalii privind custodia copiilor pe care îi au.

„S-au întâlnit de mai multe ori în ultimele săptămâni“, a spus pentru US Weekly un apropiat al celor doi, acesta afirmând că Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost văzuţi împreună şi pe 30 ianuarie.

Aceste întâlniri au loc pentru a aplana presupusul conflict care există între ei şi pentru a face mai uşor procesul de custodie.

Fostul cuplu „Brangelina” are șase copii: 3 adoptați – Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), și 3 biologici – Shiloh (12 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (10 ani).

ARTICOLE SIMILARE

Ce se întâmplă cu corpul tău când înoți de 3 ori pe săptămână

Andreea Damian

Cu gandul la vacanta – Fotografii Cristiana Apostol

realitatea

Meghan Markle a născut, în secret, la spital. Dar unul de lux!

Andreea Damian

7 sfaturi pentru un menage a trois perfect

realitatea

Primele imagini cu Prințul Louis. Detaliul major pe care puțină lume l-a observat

Andreea Damian

Ce trebuie să știți despre sistemul limfatic – noua tendință în materie de wellness

Andreea Damian

Scrie un comentariu