Home > Lifestyle > Stiri > ANGELINA, KIM, SCARLETT, BRITNEY si alte vedete goale-golute pe copertile revistelor

ANGELINA, KIM, SCARLETT, BRITNEY si alte vedete goale-golute pe copertile revistelor

De la Angelina Jolie la Scarlett Johansson, iata o serie de vedete care s-au dezbracat complet pentru pictoriale glossy. Chiar si Vogue Spania a facut recent o astfel de coperta!!!

Considerate candva total scandaloase, copertile revistelor cu vedete nud sunt acum un must have, chiar daca ascund partile intime cu artificii de Photoshop.

Angelina Jolie – Esquire 2007
Inainte sa fie mama a sase copii, Angelina Jolie avea o imagine de fata rea. Dupa ce s-a asezat la casa ei cu Brad Pitt, Angie a reusit sa starneasca din nou interesul publicului aparand goala pe coperta revistei Esquire.

Anna Paquin – Rolling Stone, 2010
Anna Paquin si partenerii ei din serialul “True Blood”, Alexander Skarsgaard si Stephen Moyer, au creat un menage a trois foarte sexy pe coperta improscata cu sange a copertii Rolling Stone.

Jessica Biel – Gear, 2000
In incercarea disperata de a scapat de imaginea de fata cuminte din serialul “In a 7-lea cer”, Jessica Biel a pozat topless pe coperta Gear la numai 17 ani.

Anne Hathaway – Entertainment Weekly 2010
Pentru a-si promova cel mai recent film al lor, “Love and Other Drugs”, Anne Hathaway si Jake Gyllenhaal au pozat goi si imbratisati pentru Entertainment Weekly, ipostaza care le era deja familiara de la filmari.

Eva Mendes – Maxim 2007
Inainte de a hoinari prin Europa, dandu-si intalniri secrete cu Ryan Gosling, Eva Mendes onora coperta Maxim purtand nimic altceva decat o pereche de ghete.

Jennifer Aniston – GQ, 2009
Actria a aparut in diverse stadii de seminuditate pe varii coperti de reviste, insa GQ a demonstrat ca Jennifer arata cel mai bine goala, cu o cravata la gat.

Kim Kardashian – W
Kim Kardashian a facut valva aratandu-si formele generoase pe coperta W, iar in pictorialul din interior a pozat complet goala si argintie.

Scarlett Johansson – Vanity Fair
Rachel McAdams a refuzat sa apara pe coperta Vanity Fair cand a descoperit ca ar trebui sa pozeze goala, dar Scarlett Johansson si Keira Knightley nu au fost la fel de modeste.

Rachel Weisz – Esquire
Multe starlete au aparut pe coperta acestei revistei acoperite doar de un cearceaf, dar nu multe au tinut in brate un sarpe adevarat.

Britney Spears – Harper’s Bazaar,  2006
Chiar inainte de nasterea celui de-al doilea copil, Britney Spears a aparut pe coperta Harper’s Bazaar purtand nimic altceva decat un colier.

Articole asemanatoare
Ținute care arată mai bine pe vedete decât pe modele
rochie
Vedetele care au curajul să poarte aceeași rochie de mai multe ori
pasiuni
Pasiuni și talente ascunse ale vedetelor
Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana

Comenteaza acest articol

ANGELINA, KIM, SCARLETT, BRITNEY si alte vedete goale-golute pe copertile revistelor

by realitatea   1 min
0