Home > Fashion > Animal print-ul s-a întors, iar Meghan Markle și Victoria Beckham te învață cum să-l porți

Animal print-ul s-a întors, iar Meghan Markle și Victoria Beckham te învață cum să-l porți

După două săptămâni de absență, Meghan Markle a revenit în centrul atenției. Ducesa de Sussex s-a întâlnit joi cu voluntari şi clienţi la sediul din Londra al organizaţiei de caritate Smart Works, care ajută femeile şomere şi din medii vulnerabile să dobândească abilităţi pentru angajare.

Pentru că, începând din 10 ianuarie, soția prințului Harry deține patronajul regal a patru organizaţii din domeniul artelor, educaţiei, susţinerii cauzei femeilor şi drepturile animalelor.

Pentru acest eveniment, ducesa a purtat o rochie de maternitate Hatch și o jachetă bej, care poartă semnătura casei Oscar de la Renta. Dar piesa de rezistență a ținutei sale au fost pantofii din PVC cu animal print, creație Gianvito Rossi, care se vând cu 795 de dolari. O alegere interesantă pentru actriță, pe care foarte rar o vedem purtând blană naturală și piese vestimentare cu imprimeu animal. Aceasta preferă încălțămintea vegană.

Din păcate, acest model, numit Plexi, nu mai este disponibil online. Meghan Markle a mai purtat acești pantofi și în anul 2016 într-o fotografie pe care a postat-o pe contul ei de Instagram-ul înainte de a-l închide.

Luna trecută, Victoria Beckham a purtat o cămașă cu animal print, piesă inclusă în noua sa colecție vestimentară alături de o rochie midi și o poșetă în același imprimeu.

Animal print-ul este un imprimeu îndrăzneț, potrivit persoanelor curajoase, și a fost menit să scoată o ținută din anominat și să o facă să iasă în evidență. Este un imprimeu care de-a lungul anilor a fost purtat de capete încoronate, de actori, cântăreți şi oameni de afaceri deopotrivă.

În sezonul acesta de toamnă-iarnă, animal print-ul a revenit în tendinţe. De fapt, nu a ieşit niciodată. Se poartă ținute cu imprimeu de leopard, zebră, tigru sau ocelot, cu dungi şi pete în diverse variante de culoare şi textură.

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle, în conflicte cu Regina Elisabeta, din cauza micului Archie
Meghan Markle
Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop
meghan markle
Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat bebelușul și au făcut publice primele imagini
Bebelușul regal
Când va fi botezat bebelușul regal. Ceremonia se va desfășura într-un loc prețuit de regină

Comenteaza acest articol

Animal print-ul s-a întors, iar Meghan Markle și Victoria Beckham te învață cum să-l porți

by Andreea Damian   1 min
0