Tabu
Image default
lifestyle

ANNA LESKO, innebunind pe plaja lui Leonardo DiCaprio (VIDEO)

De curand, Anna Lesko (www.annalesko.ro) s-a intors dintr-o vacanta exotica in Thailanda, unde a petrecut 8 zile pentru a filma videoclipul noului sau single, “Go Crazy”.

Artista a filmat 3 zile in Bangkok si alte 5 zile pe diverse insule, printre care si celebra insula pe care s-a turnat filmul “Plaja”, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal. Anna Lesko a avut parte de tratamente de infrumusetare traditionale, s-a jucat cu maimutele salbatice, a vizitat templul tigrilor si a gustat mancaruri specifice. “M-a muscat o maimuta, o maimutica vaccinata! Aceste maimute sunt salbatice, au sarit pe noi in momentul in care cautam o alta locatie”, a spus cantareata la Observatorul Antenei 1.

In ciuda acestui incident, Anna se declară îndragostita de exotica destinatie. “Este un colt de rai si cred că Dumnezeu s-a concentrat mult să creeze această insulita”, a declarata Anna Lesko.

Toate acestea se regasesc filmuletul pe care artista l-a facut in Thailanda.

ARTICOLE SIMILARE

Naomi Campbell agresează un cameraman – VIDEO

realitatea

La 23 de ani, cantareata Belinda are 19 operatii estetice!

Cea mai SEXY tanara actrita americana? Galerie FOTO cu EMILY RATAJKOWSKI

realitatea

Expo foto Cristian Crisbășan

realitatea

Portoricanul Tommy Ramos socheaza: “Nu ma logodesc cu Ponor”!

A murit SERGIU NICOLAESCU!

realitatea

1 comentariu

Zhetpis 28 July 2012 at 9:20

My relative is Mary Emma Counihan (listed as M. Counthan above). Her paenrts immigrated from Ireland in the 1860s to VC and she was born in 1878 in Virginia City. I have her graduation photos from the school if you are interested. After marrying William G Gray and living in Goldfield and Tonopah, she moved to Reno and died there in 1925. She is my great grandmother.

Răspunde

Scrie un comentariu