Home > Lifestyle > Stiri > ANNA LESKO, innebunind pe plaja lui Leonardo DiCaprio (VIDEO)

ANNA LESKO, innebunind pe plaja lui Leonardo DiCaprio (VIDEO)

De curand, Anna Lesko (www.annalesko.ro) s-a intors dintr-o vacanta exotica in Thailanda, unde a petrecut 8 zile pentru a filma videoclipul noului sau single, “Go Crazy”.

Artista a filmat 3 zile in Bangkok si alte 5 zile pe diverse insule, printre care si celebra insula pe care s-a turnat filmul “Plaja”, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal. Anna Lesko a avut parte de tratamente de infrumusetare traditionale, s-a jucat cu maimutele salbatice, a vizitat templul tigrilor si a gustat mancaruri specifice. “M-a muscat o maimuta, o maimutica vaccinata! Aceste maimute sunt salbatice, au sarit pe noi in momentul in care cautam o alta locatie”, a spus cantareata la Observatorul Antenei 1.

In ciuda acestui incident, Anna se declară îndragostita de exotica destinatie. “Este un colt de rai si cred că Dumnezeu s-a concentrat mult să creeze această insulita”, a declarata Anna Lesko.

Toate acestea se regasesc filmuletul pe care artista l-a facut in Thailanda.

Articole asemanatoare
plastic
Supermarketurile din Thailanda și Vietnam au înlocuit ambalajul de plastic cu frunze de banane
Regele thailandez Vajiralongkorn s-a căsătorit cu garda lui de corp pe care a transformat-o în regină
Thailanda
Premieră în istoria Thailandei: sora regelui candidează la funcţia de premier
Plaja lui Leo DiCaprio din filmul The Beach se închide temporar turiştilor

1 Response

  1. Zhetpis

    My relative is Mary Emma Counihan (listed as M. Counthan above). Her paenrts immigrated from Ireland in the 1860s to VC and she was born in 1878 in Virginia City. I have her graduation photos from the school if you are interested. After marrying William G Gray and living in Goldfield and Tonopah, she moved to Reno and died there in 1925. She is my great grandmother.

Comenteaza acest articol

ANNA LESKO, innebunind pe plaja lui Leonardo DiCaprio (VIDEO)

by   1 min
1