Home > Vedete > Anna Lesko sexy și în bucătărie dar și la reparații

Anna Lesko sexy și în bucătărie dar și la reparații

anna lesko - in bucatarie

Încântătoarea solistă care multă vreme “a ars în flăcări” pentru fanii săi cu piesă pe care o interpreta pentru fanii ei îi perpeleste acum pe rețelele de socializare cum poate ea mai bine. Pentru că Anna Lesko publică imagini cu ea sexy, după cum v-am arătat deja, din bucătărie, însă mai nou se dezbracă și în casă ei în repratii, încercând să facă diverse reparații.
Deși nu mai există reviste în care să pozeze sexy, iată că Anna Lesko a găsit modul de a face în continuare shootinguri pentru ea. Și nu numai pentru ea ci și pentru miile ei de fani de pe rețelele de socializare. Astfel că după ce ne-a bucurat cu imagini din bucătărie unde gătea în lenjerie intimă și apoi s-a pozat cu multe legume pe care le ținea în brațe, pe care probabil urmă să le gătească pentru vreo rețeta de salată sau cine știe. Însă fotografiile cu adevărat sexy ale vedetei sunt cele mai recente, realizate în casă să în curs de renovare.

anna lesko sexy

anna lesko sexy

Pentru că solistă a pozat sexy printre daramatri dar s-a urcat și pe o scară aflată în casă în construcție și reparare și a pozat extrem de sexy pentru fanii ei. Astfel că moldoveancă a reușit din nou să le atragă atenția fanilor săi pe rețelele de socializare unde a publicat imaginile extrem de sexy care au atras după ele mii de aprecieri și sute de comentarii. Căci vedetă este în continuare mândră de corpul ei la cei 40 de ani pe care îi are dar nu îi arată. Și dacă spui cuiva că Anna Lesko este și mama unui băiețel de câțiva ani, nu o să te creadă nimeni. Pentru că Lesko pare una dintre cele mai sexy mămici de la noi.

Articole asemanatoare
anna-lesko
Cum s-a pozat din nou în bucătărie Anna Lesko
anna-lesko
Ce mare s-a făcut fiul Annei Lekso. Puștiul o ajută pe solistă pe rețelele de socializare
anna lesko - in bucatarie
Anna Lesko și Daniela Crudu gătesc în lenjerie intimă
Andreea-Bănică
Vedete sexy pe perioada carantinei. Cum stau îmbrăcate în casă unele persoane publice

Comenteaza acest articol

Anna Lesko sexy și în bucătărie dar și la reparații

by Tabu Tabu   1 min
0