Home > Agenda > Anne Hathaway și Rebel Wilson sunt două escroace seducătoare într-o comedie spumoasă – The Hustle

Anne Hathaway și Rebel Wilson sunt două escroace seducătoare într-o comedie spumoasă – The Hustle

Anne Hathaway

Anne Hathaway și Rebel Wilson sunt două escroace sofisticate, inteligente, care încearcă să se răzbune pe bogătași. The Hustle este varianta cu distribuție feminină a comediei Dirty Rotten Scoundrels/Ticăloșii (1988), care i-a avut în rolurile principale pe Steve Martin și Michael Caine.

Ca regulă generală, remake-urile sunt niște filme proaste al căror unic scop este să adune saci de bani de pe urma unor branduri celebre. Surpriza majoră e că cele cu femei în roluri principale fac mai mulți bani la box office, o descoperire ce ar putea schimba puțin structura filmelor pe care le vedem în cinematografe.

Să trecem în revistă câteva exemple. În 2016, Melissa McCarthy a făcut echipă cu Kristen Wiig (45 de ani), Kate McKinnon (35 de ani) și Leslie Jones (51 de ani) în comedia Ghostbusters III/ Vânătorii de fantome, un remake cu după clasicele Vânătorii de fantome din 1984 și Vânătorii de fantome 2 din 1989, pentru a lupta împotriva  fantomelor din New York.

Anul trecut, Ocean’s 8: Jaf cu clasă a fost lider de box office multe weekenduri la rând. Filmul le-a adus în rolurile principale pe: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter. Ambele producții au fost primite foarte bine de critici și au avut încasări de peste 200 de milioane de dolari.

The Hustle sub regia lui Chris Addison este o un film delicios cu două dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, Anne Hathaway și Rebel Wilson (care ne-a obișnuit deja în câteva comedii savuroase). Titlul filmului ar fi trebuit să fie „Nasty Women” și făcea referire la comentariile lui Donald Trump despre Hillary Clinton în timpul dezbaterilor din campania electorală.

Personajele sunt colorate si dinamice, ne-am convins deja din trailerul lansat de curând. Hathaway joacă rolul unei escroace cu experiență, expertă în arta manipulării și a seducției care folosește orice tertip pentru a-i convinge pe oameni, în special bărbații cu bani, să facă și să-i dea tot ce-și dorește. Wilson e o novice, care învață tacticile de escroacă de la cea mai bună în domeniu. Cele două fac echipă pentru a trage pe sfoară bogătașii. Miza lor este un tânăr milionar, interpretat de Alex Sharp.

The Hustle este un alt remake cu femei, scris de o femeie – Jac Schaeffer – de la care fanii au mari așteptari. Producătorii garantează că pelicula e o comedie inteligentă şi spumoasă care te va face să râzi în hohote. The Hustle va avea premiera în cinematografele din Marea Britanie pe 10 mai.

Articole asemanatoare
metroul
Sunt milionari, dar circulă cu metroul. Ce vedete îl preferă în locul mașinilor scumpe?
celebrități
Celebrități care îmbracă haine ieftine, dar arată superb în ele
Rebel Wilson
Rebel Wilson a slăbit și a postat imagini pe Instagram. Arată spectaculos!
Anne Hathaway
Anne Hathaway a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil

Comenteaza acest articol

Anne Hathaway și Rebel Wilson sunt două escroace seducătoare într-o comedie spumoasă – The Hustle

by Andreea Damian   2 min
0