Tabu
PEOPLESlider

Anne Hathaway se lasă de băut pentru următorii 18 ani

Anne Hathaway renunță la alcool pentru următorii 18 ani pentru că s-a săturat să apară mahmură în fața fiului ei, în vârstă de 2 ani. Actrița de 36 ani a decis să nu mai consume deloc băuturi alcoolice până în 2036, cel puțin.

Și a explicat motivele în timpul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”. „Am renunțat la alcool din octombrie… pentru următorii 18 ani. Nu voi mai bea atâta timp cât fiul nostru va locui cu noi în casă, pentru că nu-mi place cum reacționez când o fac și el este deja la vârsta la care începe să aibă nevoie de mine pentru diverse lucruri. De exemplu, într-o zi l-am dus la grădiniță și deși nu conduceam, eram totuși mahmură, lucru care nu mi-a plăcut deloc.”, a mărturisit Anne Hathaway.

Se pare că decizia ei are legătură și cu actorul Matthew McConaughey. Anne a mărturisit că se afla în Mauritius, unde filma „Serenity” împreună cu McConaughey, când cei doi s-au îmbătat criță. A doua zi, trebuia să aibă o întâlnire cu regizorul Steven Knight. „Mă chinuiam să rezist cu un ochi deschis și încercam să îl conving despre anumite lucruri despre personajul meu. La final i-am zis, <<Uite, am o confesiune. Am fost mahmură tot timpul acesta.>> El mi-a spus, <<Oh, serios? Nu mi-am dat seama>>. Apoi, două zile mai târziu, am avut o altă întâlnire și am mers acolo și el a spus, <<Oh, acum pot să îmi dau seama>>”, a povestit vedeta.

Anne Hathaway e căsătorită cu afaceristul Adam Shulman din 2012. În aprilie 2016, cei doi devin părinții unui băiețel, căruia i-au pus numele Jonathan. Hathaway a recunoscut în urmă cu 8 ani ca în adolescență a suferit din cauza depresiei, pe care a tratat-o fără medicamente. E de apreciat că actrița a încercat să iasă singură din acea stare.

În 2008, Anne începe să fumeze după o vară stresantă, dar și din cauza despărțirii de antreprenorul italian Raffaello Follieri. Din fericire, renunță la țigări, iar la scurt timp adoptă un stil de viață vegan. Redevine carnivoră în august 2014, în timpul filmărilor pentru producția „Interstellar”.

ARTICOLE SIMILARE

Top 7 lucruri pe care o doamna nu le-ar face niciodata!

realitatea

Victoria Beckham dezvăluie trucul ei de machiaj care-i dublează volumul buzelor

Andreea Damian

Drake cântă despre pericolele schimbărilor climatice, dar își ia avion de 185 mil. $

Andreea Damian

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva, dezvăluiri incredibile după 10 ani de relație

Andreea Damian

Ce outfituri cool a purtat Kate Middleton în timpul turneului regal din Caraibe

Andreea Damian

Designer român, președintele juriului la un eveniment derulat la săptămâna modei, de la Milano 

Andreea Damian

Scrie un comentariu