Tabu
Image default
PEOPLESlider

Anne Hathaway se lasă de băut pentru următorii 18 ani

Anne Hathaway renunță la alcool pentru următorii 18 ani pentru că s-a săturat să apară mahmură în fața fiului ei, în vârstă de 2 ani. Actrița de 36 ani a decis să nu mai consume deloc băuturi alcoolice până în 2036, cel puțin.

Și a explicat motivele în timpul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”. „Am renunțat la alcool din octombrie… pentru următorii 18 ani. Nu voi mai bea atâta timp cât fiul nostru va locui cu noi în casă, pentru că nu-mi place cum reacționez când o fac și el este deja la vârsta la care începe să aibă nevoie de mine pentru diverse lucruri. De exemplu, într-o zi l-am dus la grădiniță și deși nu conduceam, eram totuși mahmură, lucru care nu mi-a plăcut deloc.”, a mărturisit Anne Hathaway.

Se pare că decizia ei are legătură și cu actorul Matthew McConaughey. Anne a mărturisit că se afla în Mauritius, unde filma „Serenity” împreună cu McConaughey, când cei doi s-au îmbătat criță. A doua zi, trebuia să aibă o întâlnire cu regizorul Steven Knight. „Mă chinuiam să rezist cu un ochi deschis și încercam să îl conving despre anumite lucruri despre personajul meu. La final i-am zis, <<Uite, am o confesiune. Am fost mahmură tot timpul acesta.>> El mi-a spus, <<Oh, serios? Nu mi-am dat seama>>. Apoi, două zile mai târziu, am avut o altă întâlnire și am mers acolo și el a spus, <<Oh, acum pot să îmi dau seama>>”, a povestit vedeta.

Anne Hathaway e căsătorită cu afaceristul Adam Shulman din 2012. În aprilie 2016, cei doi devin părinții unui băiețel, căruia i-au pus numele Jonathan. Hathaway a recunoscut în urmă cu 8 ani ca în adolescență a suferit din cauza depresiei, pe care a tratat-o fără medicamente. E de apreciat că actrița a încercat să iasă singură din acea stare.

În 2008, Anne începe să fumeze după o vară stresantă, dar și din cauza despărțirii de antreprenorul italian Raffaello Follieri. Din fericire, renunță la țigări, iar la scurt timp adoptă un stil de viață vegan. Redevine carnivoră în august 2014, în timpul filmărilor pentru producția „Interstellar”.

ARTICOLE SIMILARE

Sportivul Alex Stoica s-a relaxat la cea mai sigură plajă din Mamaia

Tabu Tabu

Legătura secretă dintre Prințul Philip și Regele Mihai. Imagini inedite cu cei doi!

Andreea Damian

Un gigant de modă francez nu va mai angaja fotomodele minore

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Cei doi lupi

realitatea

Cannes 2018. Camila Coelho, pe covorul roșu într-o rochie de 1,3 mil. $

Andreea Damian

John Travolta, convins de „bunul său prieten” Pitbull să se tundă la chelie

Andreea Damian

Scrie un comentariu