Home > What's hot > ANTONIA a nascut un baietel! Probleme juridice!

ANTONIA a nascut un baietel! Probleme juridice!

Vestea cea mare: ANTONIA a nascut un baietel, iar tata este ALEX VELEA!

Iata mesajul Antoniei de pe Facebook: “Este o zi minunata pentru Alex si pentru mine! Baietelul nostru s-a nascut si suntem foarte fericiti ca a aparut in viata noastra! Va multumesc tuturor pentru gandurile bune!”.

Un eveniment fericit dar si o multime de probleme: ANTONIA inca nu a divortat oficial de tatal fetitei sale, italianul Castellano, si nici nu a rezolvat problema custodiei primului sau copil, Maya! Mai mult, copilul poate purta numele Castellano, nu Velea! http://www.tabu.ro/soc-total-antonia-tatal-copilului-lui-alex-velea-este-vincenzo-castellano/ Alex Velea este obligat sa ia masuri urgente!

În sfârşit, aşteptarea s-a terminat pentru Antonia şi Alex Velea, al căror copil s-a născut mai devreme cu o săptamână. El a fost primit cu multă dragoste, iar primele lui ghetuţe aşteptau deja atârnate în bradul de Crăciun. 

Cântăreaţa a născut în jurul orei 10.00 dimineaţa un băieţel de 3,1 kilograme, perfect sănătos, care a primit nota zece la naştere. Cu toate că era aşteptat să vină pe lume abia în luna ianuarie, bebeluşul s-a grăbit să se nască în ultimele zile ale lui 2014 şi le-a făcut o surpriză părinţilor lui, chiar de Sfântul Ştefan.

Joi, Antonia a postat pe Facebook o fotografie în care fiica ei de patru ani, Maya, din relaţia cu Vincenzo Castellano, îi sărută pântecul, semn că îşi aştepta cu nerăbdare noul partener de joacă.

Articole asemanatoare
antonia isi serbeaza ziua
Ce videoclip sexy a filmat Antonia alături de Alina Ceușan
alex velea si antonia
Ce mesaj a avut Antonia pentru iubitul Alex Velea de ziua lui
antonia si alex velea
Ce mesaj emoţionant i-a scris Antonia partenerului ei Alex Velea
Antonia-
Antonia și Giulia au ieșit din izolare la soare cu noile silicoane

Comenteaza acest articol

ANTONIA a nascut un baietel! Probleme juridice!

by realitatea   1 min
0