Tabu
PEOPLE Slider

Antonia a pozat sexy cum nu a făcut-o niciodată

antonia

Una dintre cele mai sexy vedete de la noi este, cu siguranță, Antonia Iacobescu, mama și partenera lui Alex Velea. Îndrăgita solistă a pozat ani de zile în diferite ipostaze și de multe ori primește oferte de a face ședințe foto ieșite din comun pentru ai surprinde pe fanii ei.
Așa cum s-a întâmplat și când a primit oferta de a poza pentru publicația Touch Magazine, o revistă online care i-a sugerat Antoniei să pozeze extrem de sexy, după cum vedeți și voi în imaginea alăturată. Îndrăgita solistă a acceptat oferta și împreună cu echipa ei care s-a opcupat de păr, toaletă și machiaj au realizat o ședință foto specială.

antonia a pozat din nou sexy

Deși nu se vede, în jurul ei cântăreața a avut o mulțime de oameni care au ajutat-o să arate extraordinar. Și să nu uităm fotograful care a surprins cele mai frumoase cadre.

antonia sexy

Antonia a realizat câteva fotografii care vor apărea pe contul de socializare al revistei, pe facebook sau instagram. Fotografiile au fost realizate de Tibi Vântur, de păr s-a ocupat Ema Uta și de părul solistei Cosma George. Cei care doresc să vadă mai multe fotografii cu Antonia pot intră pe contul revistei de instagram sau pe site și pot vedea postările.

ARTICOLE SIMILARE

New York Times dedică prima pagină victimelor coronavirusului: a umplut-o cu nume de persoane decedate

Andreea Damian

Johnson&Johnson ştia de ani de zile că pudra sa ne „îmbolnăvește” dar insistă că nu e periculoasă

Andreea Damian

Filmele horror celebre pentru legătura lor cu România, vampiri și mai nou, demoni

Dora Constantinovici

Aretha Franklin. Ce scrie pe certificatul de deces al Reginei muzicii soul

Andreea Damian

Destiny’s Child s-a reunit pe scena festivalului Coachella

Andreea Damian

După 8 ani vom vedea în sfârșit filmul Bohemian Rhapsody despre Freddie Mercury

Scrie un comentariu