Tabu
Image default
PEOPLESlider

Antonia a pozat sexy cum nu a făcut-o niciodată

Una dintre cele mai sexy vedete de la noi este, cu siguranță, Antonia Iacobescu, mama și partenera lui Alex Velea. Îndrăgita solistă a pozat ani de zile în diferite ipostaze și de multe ori primește oferte de a face ședințe foto ieșite din comun pentru ai surprinde pe fanii ei.
Așa cum s-a întâmplat și când a primit oferta de a poza pentru publicația Touch Magazine, o revistă online care i-a sugerat Antoniei să pozeze extrem de sexy, după cum vedeți și voi în imaginea alăturată. Îndrăgita solistă a acceptat oferta și împreună cu echipa ei care s-a opcupat de păr, toaletă și machiaj au realizat o ședință foto specială.

antonia a pozat din nou sexy

Deși nu se vede, în jurul ei cântăreața a avut o mulțime de oameni care au ajutat-o să arate extraordinar. Și să nu uităm fotograful care a surprins cele mai frumoase cadre.

antonia sexy

Antonia a realizat câteva fotografii care vor apărea pe contul de socializare al revistei, pe facebook sau instagram. Fotografiile au fost realizate de Tibi Vântur, de păr s-a ocupat Ema Uta și de părul solistei Cosma George. Cei care doresc să vadă mai multe fotografii cu Antonia pot intră pe contul revistei de instagram sau pe site și pot vedea postările.

ARTICOLE SIMILARE

Activitățile culturale și artistice te ajută să trăiești mai mult, spun cercetătorii

Andreea Damian

Nea Marin a avut parte de aniversare pe patul de spital

Tabu Tabu

Nu mai chinuiti limba romana – greseli de exprimare frecvente!

realitatea

De cine este mândru zilele acestea Marcel Pavel

Tabu Tabu

Ce face Inna prima dată dimineață. Nimeni nu se aștepta

Andreea Damian

Scandal la Festivalul de Film de la Veneția! Motivul pentru care Harry Styles l-a scuipat pe Chris Pine

Andreea Damian

Scrie un comentariu