Tabu
Image default
PEOPLESlider

Antonia a răbufnit în mediul online. Ce a nemulțumit-o pe artistă

Antonia a fost adesea ținta criticilor, lucru care a deranjat-o pe artistă și a răbufnit pe Instagram.

Într-un mesaj postat pe rețele sociale, vedeta a mărturisit că deja s-a obișnuit cu astfel de comentarii răutăcioase încă de când era în liceu.

Vedeta a vorbit despre invidie, dar și despre faptul că este obișnuită cu astfel de reacții de când era în liceu. Antonia și-a exprimat nemulțumirea, dar în același timp se declară surprinsă neplăcut de faptul că astfel de situații sunt tot mai des întâlnite, mai ales în mediul online.

„Am avut de-a face cu femei care mă urăsc toată viața mea. Ele afișează o atitudine încrezătoare, ca și cum nimic nu s-a schimbat. Practic, nu sunt impresionate de nimic sau nimeni. Ceea ce este amuzant este faptul că am vorbit cu unele dintre ele, dar pe la spate le roade indivia. Aceasta este problema reală.

Ceea ce vreau să spun este că acum sunt adult, iar această problemă nu s-a schimbat vreodată. Am trecut prin asta de când eram în liceu. Acum că sunt matură, tot ceea ce pot să fac pentru ele este să îmi pară rău pentru ele, deoarece asta spune multe despre ele”, a scris Antonia, într-o postare distribuită pe Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Sorin Onisor – Toscana

realitatea

Fa-bu-los! Amanta lui Reghe, pulverizată: condamnată pentru PROSTITUȚIE – documentul oficial care „rupe gura târgului”

Tabu Tabu

S-a lămurit cineva la ce folosește gluga de la fustă?

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend, 03-05 februarie

realitatea

Ce schimbare! Selena ex Candy, ședința foto sexy

Tabu Tabu

Grand Palais Paris ⎪ Expoziția de fotografie „Negru și Alb”

Ciocîrlan

Scrie un comentariu