Home > Agenda > ANTONIA despre sarcina ei: DIETA si programul ei de viitoare mamica

ANTONIA despre sarcina ei: DIETA si programul ei de viitoare mamica

Antonia a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine in care apare in bratele lui Alex Velea, iar mesajul pe care cantareata l-a scris in dreptul fotografiei arata ca cei doi au o relatie armonioasa si se iubesc foarte mult: “El are grija de mine. Multumesc!”.

Antonia a marturisit ca are emotii si ca se simte bine deocamdata cu sarcina si incearca sa aiba grija de sanatatea ei: “Sincer, acum traiesc momentul. Sanatatea e cea mai importanta acum. E prima oara cand cant anul acesta la mare. Am emotii. Vara asta petrec muncind, cu fetita cand pot…”.

Vedeta incearca sa nu-si neglijeze nici silueta, mai ales ca are planuri mari in ceea ce priveste cariera ei: vrea sa lanseze o piesa noua, mai ritmata si vesela:

“Ma duc la sala si incerc sa nu mananc prostii. Am avut si eu perioade cand m-am ingrasat. Mergeam de patru ori pe zi la sala inainte. Contează să mănânci sănatos. Îmi plac fructele foarte mult, pepenele roşu, nectarinele, zmeura… Nu pot să stau în căldură. De aceea stau în aer condiţionat, de-aia s-a inventat. Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că mi-a dat sănătate, pentru fetiţa mea, pentru carieră. Acum vreau sa lansez un single nou, unul mai fericit, pentru ca ultimele au fost mai triste. Vreau sa lansez ceva mai ritmat, mai vesel…” a spus Antonia.

Articole asemanatoare
DOMINIC ANDREI, fiul Antoniei si al lui Velea – prima sedinta FOTO
ANTONIA – marele retus in Photoshop
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
ANTONIA – pusa la zid! Ce acuzatii legate de bebelus i se aduc!

Loading...

Comenteaza acest articol

ANTONIA despre sarcina ei: DIETA si programul ei de viitoare mamica

by realitatea   1 min
0