Home > ANTONIA divorteaza! Cale libera pentru MUTU?

ANTONIA divorteaza! Cale libera pentru MUTU?

Antonia divorteaza! Ceea ce multi prevedeau, se va si intampla: neglijata sistematic de sot, dar si mereu pe drumuri din cauza activitatii artistice, frumoasa cantareata a decis sa se separe de acesta. Au o fetita de doi ani si pana mai ieri mariajul lor parea perfect! Problemele insa nu i-au ocolit! In urma cu trei saptamani, Antonia si Vincenzo Castellano s-au despartit, dar au decis sa locuiasca in continuare impreuna, de dragul copilului.

Potrivit surselor din anturajul artistei, citate de www.cancan.ro, ea a fost cea care a facut marele pas. Se pare ca, problemele au inceput in urma cu ceva timp cand, Vincenzo i-ar fi reprosat ca sta foarte putin acasa si ca fetita lor isi doreste sa petreaca timp cu mamica ei si nu au nicio legatura cu infidelitatea. Ce-i drept, contractele si concertele o tin pe Antonia departe de familie, dar, din pacate, acesta este riscul pe care il implica o astfel de meserie. Asadar, discutiile dintre ei s-ar fi accentuat iar, potrivit unor surse de incredre, in urma cu trei saptamani, Antonia i-ar fi cerut lui Vincenzo sa se desparta, spunandu-i ca are nevoie de o pauza. Se pare ca dorinta cantaretei a picat ca un trasnet pentru sotul ei, care, potrivit apropiatilor, sufera cumplit.

Despartirea s-a produs, insa, extrem de discret, mai ales ca cei doi, au decis sa continue sa locuiasca impreuna de dragul fetitei de doi ani. Antonia si Vincenzo, nepotul lui Joshua Castellano (Bamboo), s-au casatorit in mai 2011, dupa trei ani de relatie, ocazie cu care au si botezat-o pe fiica lor, Maya Rosaria.

Intre cei care ar putea jubila la aflarea acestei vesti, s-ar putea afla si Adrian Mutu, care, se pare, in primavara, a cautat-o insistent la telefon pe cantareata, propunandu-i intalniri, dar apoi a ngat, sustinand ca altcineva s-ar fi folosit de numele sau.


Loading...

Comenteaza acest articol

ANTONIA divorteaza! Cale libera pentru MUTU?

by   1 min
0