Home > Slider > Antonia e în al nouălea cer! Ce i s-a întâmplat vedetei?

Antonia e în al nouălea cer! Ce i s-a întâmplat vedetei?

Antonia-Iacobescu

A ieşit soarele pe strada Antoniei iar cântăreaţa este foarte fericită! Şi asta pentru că fiica ei, Maya, a venit, în sfârşit în ţară după foarte multă vreme de stat în Italia, la tatăl său. S-ar părea că incet, încet, lucrurile reintră în normal, iar vedeta a şinut să împărtăşească această bucurie cu fanii ei virtuali.

antonia si copiii ei

antonia si copiii ei

Anul a început bine pentru Antonia (30 de ani) şi familia ei, căci s-au mutat în casă nouă şi lucrurile par să reintre în normal. Vedeta se simte bine şi după operaţia suferită şi este fericită pentru că fiica ei de 10 anişori a venit, în sfârşit în România, după ce a stat ani de zile în Italia, la familia tatălui ei, Vincenzo Castellano. Solista a ţinut să împărtăţească câteva amintiri şi cu fanii şi prietenii virtuali după ce fiica ei a reuşit să vină după multă vreme în ţară şi să se întâlnească cu familia ei, cu fraţii mai mici.

maya si fratii ei

maya si fratii ei

Cele două s-au jucat în zăpadă, au fost să se coafeze la un salon din Bucureşti şi s-a jucat prin noua casă cu Achim şi Dominic. Cei trei fraţi s-au distrat de minune şi Antonia a surprins toate aceste moment pe instastory pentru fanii ei. În plus, a surprins-o de câteva ori pe Maya în timp ce se filma pentru contul ei de socializare unde se cântă şi dansează. Antonia a scris nişte mesaje foarte emoţionante pe reţelele de socializare şi a adăugat acolo că o iubeşte şi că este foarte fericită. Puştoaica, la fel ca şi ceilalţi fraţi ai ei, este foarte răsfăţată şi se bucură că a venit acasă la mama şi fraţii ei şi la Alex Velea.

maya in noua casa a antoniei

maya in noua casa a antoniei

Solistul se înţelege şi el bine cu fiica Antoniei şi de multe ori şi-a înnsoţit iubita în Italia, acolo unde locuia micuţa alături de bunici şi tatăl. Anul trecut Antonia şi Alex alături de cei doi băieţi ai lor au fost în Italia, acolo unde locuieşte micuţa şi s-au distrat pe cinste. Din păcate, Antonia este în continuare căsătorită cu fostul soţ şi toate procedurile durează foarte greu.

maya in zapada

maya in zapada

 

Şi ea şi Alex Velea sunt “blocaţi” de nişte acte şi nu se pot căsători şi nici nu pot face botezul celor doi băieţi momentan. Însă cei doi îndrăgostiţi sunt încrezători că toate vor merge bine şi se vor rezolva într-un final.

Articole asemanatoare
Abi Talent
Scandalul dintre generații: puștiul care face milioane de vizualizări pe internet și artistul cu o nevastă superbă
DOMINIC ANDREI, fiul Antoniei si al lui Velea – prima sedinta FOTO
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
ANTONIA – pusa la zid! Ce acuzatii legate de bebelus i se aduc!

Comenteaza acest articol

Antonia e în al nouălea cer! Ce i s-a întâmplat vedetei?

by Tabu Tabu   2 min
0