Home > Slider > Antonia foarte îngrijorată din cauza fiicei sale care e în Italia

Antonia foarte îngrijorată din cauza fiicei sale care e în Italia

Antonia-Iacobescu

Toată lumea s-a schimbat de la apariția Coronavirusului și viața unora s-a schimbat. Și asta pentru că toată lumea trebuie să stea închisă în casă că să nu se răspândească și mai mult. Mulți sunt îngrijorați pentru rudele din Italia, iar Antonia se află și ea printre aceștia.
Motivul este unul evident și anume faptul că Maya. fiica cea mare a Antoniei (30 de ani) și a lui Vincenzo Castellano se află în Italia, mai precis în Castellammare di Stabia, Napoli”, în mijlocul focarului de coronavirus. Din fericire pentru vedetă, micuța este îngrijită de tatăl ei și de părințîi acestuia care ii oferă micuței tot ce are nevoie. Deși nu mai merge la școală, Maya este acasă, ține legătură cu mama ei și vorbesc mereu pe rețelele de socializare și se aud la telefon.

antonia si maya

antonia si maya

Din păcate, în zona aceea, în ultimele ore au avut loc mai multe morți, peste 38 în ultimele zile, ceea ce i-a inspimantat pe mulți care se află în zona respectivă. Antonia suferă dar nu are ce să facă și așteaptă acasă, însă le-a mărturisit celor apropiați că-i lipsește micuța, că ar vrea să o știe aproape de ea. Tot solista a mai mărturisit că-i lipsesc concertele, ieșirile la evenimente. Unul dintre ultimele evenimente la care a fost împreună cu iubitul Alex Velea și cu prietenii lor din muzică a fost premiera filmului de comedie “Miami Bici” unde Antonia a povestit cât de fericită a fost când fiica ei a ajuns în țară pentru câteva zile. Acum nu se mai știe când se va mai întoarce micuța în țară să-și viziteze familia, însă să sperăm că se va întâmpla cât de curamd și că pandemia va trece cât mai repede.

 

Articole asemanatoare
antonia isi serbeaza ziua
Ce videoclip sexy a filmat Antonia alături de Alina Ceușan
alex velea si antonia
Ce mesaj a avut Antonia pentru iubitul Alex Velea de ziua lui
antonia si alex velea
Ce mesaj emoţionant i-a scris Antonia partenerului ei Alex Velea
Antonia-
Antonia și Giulia au ieșit din izolare la soare cu noile silicoane

Comenteaza acest articol

Antonia foarte îngrijorată din cauza fiicei sale care e în Italia

by Tabu Tabu   1 min
0