Home > beauty > ANTONIA – marele retus in Photoshop

ANTONIA – marele retus in Photoshop

http://bucatarici.ro/bebelusul-care-se-da-in-leagan-cu-o-pisica/

Antonia vrea să arate tuturor că naşterea băieţelului nu a făcut-o să-şi piardă silueta. Vedeta a postat o fotografie în care apare fără pic de burtică. Dacă imaginea nu a fost prelucrată în photoshop sau nu este una veche, atunci avem de-a face cu o minune.

Asta da minune! Antonia şi-a revenit spectaculos după naştere! Vedeta a postat de curând pe un site de socializare o fotografie în care nu are burtă deloc! Asta chiar dacă a născut acum mai puțin de o lună!

http://bucatarici.ro/ce-vedeta-are-cea-mai-aiurita-poza-pe-instagram/

Fotografia realizată de un profesionist o arată pe Antonia cu dimensiuni perfecte! Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni extrem de scurţi, asortaţi cu o curea, în sutien şi cu o bluză cu franjuri pe deasupra, artista lasă la vedere mai mult decât ne-am fi aşteptat de la o proaspătă mămică, conform http://a1.ro

Probabil că iubita lui Alex Velea a vrut să le arate fanilor cât de repede a scăpat de kilogramele în plus. Ce-i drept, ar mai fi și alte varinte: ori poza a fost făcută înainte ca Antonia să rămână însărcinată, ori a fost retușată de vreun profesionit, ca să ne inducă pe toți în eroare.

Articole asemanatoare
Cum ne păstrăm silueta, fără a face antrenamente obositoare?
corp
Bărbații preferă o femeie cu un astfel de corp
Cum a slăbit de fapt Beyonce după nașterea gemenilor? Totul despre dieta sa. FOTO
Afla cateva obiceiuri care te ajuta sa-ti pastrezi silueta (partea II)

1 Response

  1. Pingback : ANTONIA – marele retus in Photoshop | Femininne

Comenteaza acest articol

ANTONIA – marele retus in Photoshop

by   1 min
1