Home > Agenda > stiri > ANTONIA prinsa in pat cu Alex Velea de detectivii sotului ei!

ANTONIA prinsa in pat cu Alex Velea de detectivii sotului ei!

Antonia ar fi fost prinsă în pat cu Alex Velea chiar de fostul soţ al solistei, Vincenzo Castellano. Italianul o suspecta pe cântăreaţă de o relaţie cu impresarul ei şi al Innei, Lucian. Ca să afle adevărul, Vincenzo a angajat un om care să o urmărească pe artistă şi aşa ar fi descoperit cât de apropiată este de Alex Velea, scrie www.click.ro.
Pentru apropiaţii Antoniei (24 ani), relaţia dintre aceasta şi Alex Velea (29 ani) nu este o noutate. Se pare că solista a avut probleme din cauza colegului ei şi în căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano. Surse din apropierea vedetei au spus, pentru Click!, că relaţia Antoniei cu Velea i-a distrus mariajul cântăreţei. Mai mult, Ana, soţia lui Velea, ar fi şi ea la un pas de a băga divorţ, din acelaşi motiv.
„Antonia este o femeie foarte frumoasă, iar Vincenzo este un tip gelos. El începuse să bănuiască ceva, dar a crezut tot timpul că Antonia îl înşală cu Lucian, impresarul ei şi al Innei. Vincenzo a angajat pe cineva, care a urmărit-o pe Antonia, să se convingă de nişte lucruri. Italianul a prins-o pe soţia lui în pat cu… Alex Velea!”, a dezvăluit, pentru Click!, un apropiat al familiei Castellano.
Antonia şi Vincenzo s-au despărţit în noiembrie anul trecut, însă italianul a simţit gust de răzbunare şi a pedepsit-o pe Antonia luându-i ce îi era mai drag: pe fetiţa lor, Maya. Aproape jumătate de an nu a putut vedeta să-şi vadă fetiţa, care a locuit în Italia, la bunicii ei. Ea şi-a revăzut fiica abia în primăvara acestui an. „Ca să se răzbune pe Antonia, nepotul lui Joshua Castellano nu a lăsat-o să-şi vadă fetiţa pentru multă vreme”, a spus o altă sursă.
Deşi artista n-a apărut la braţul nici unui alt bărbat, ea este tot mai des văzută în preajma lui Alex Velea, semn că relaţia lor nu pare a fi afectată de zvonuri. Iar Alex Velea a întărit toate speculaţiile, atunci când a declarat, la PRO TV, că „Antonia e o femeie frumoasă rău”.
Apoi, la jumătatea lunii mai, Antonia şi Alex au alimentat din nou zvonurile că ar forma un cuplu. Cei doi au petrecut două nopţi într-un hotel din Iaşi, unde au participat la evenimentul organizat de Radio ZU şi nu s-au sfiit să-şi arate afecţiunea. Deşi, în ultima vreme, Velea a fost însoţit la concerte de soţia lui, Ana, el a reuşit să plece de acasă săptămâna trecută, pentru o escapadă la mare de două zile cu Antonia.
SURSA: www.click.ro

Articole asemanatoare
ALEX VELEA a divortat contra a 50.000 euro
Sotul ANTONIEI despre relatia ei cu ALEX VELEA
ANTONIA recunoaste relatia cu ALEX VELEA

Comenteaza acest articol

ANTONIA prinsa in pat cu Alex Velea de detectivii sotului ei!

by   2 min
0