Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

ANTONIA – pusa la zid! Ce acuzatii legate de bebelus i se aduc!

ANTONIA a nascut …dar problemele abia au inceput. Tergiversarea divortului de fostul sot, Vincenzo Castellano, va face ca baietelul ei si al lui Alex Velea sa poarte, initial, numele primului sot, nu pe cel al tatalui biologic. Iar Alex Velea va fi obligat sa o dea in judecata pe Antonia pentru a cere un test ADN care sa-i dovedeasca paternitatea si dreptul de a inscrie copilul pe numele lui!

Al doilea scandal a izbucnit cand Antonia a decis sa puna pe Facebook o poza cu micutul Andrei Cezar (unul din prenume va fi cel al lui Smiley, viitorul nas fiind in buletin Andrei Tiberiu Maria; al doilea prenume e ales de Alex Velea, acesta fiind un mare admirator al imparatului antic).

Poza, insa, il infatiseaza pe copil fara cap, iar lumea a speculat ca Antonia vrea sa vanda prima fotografie intreaga unui ziar sau unei emisiuni tv.

Iata poza cu bebelusul Antoniei: http://bucatarici.ro/cum-nu-arata-baietelul-antoniei/

Antonia a postat in urma cu putin timp pe pagina ei de Facebook o fotografie cu baietelul ei, fara a-i arata insa fata, iar unii dintre fanii ei s-au aratat nemultumiti de acest lucru si au acuzat-o ca tine bebelusul “ascuns” pentru a vinde pozele.
Nu ii arata fata ca sa mai faca ceva bani pentru prima poza.Trist!”, a scris cineva. Iar comentariile nu s-au oprit aici. “La ce Doamne iarta-ma bagi poza copilului fara cap??? Nu ti-e jena un pic asa?? Daca vrei sa te lauzi cu bebelusul (cum e normal) fa-o cand deja vei fi vandut prima poza, ca altfel nimeni nu e interesat de un compleu albastru”, a fost un alt comentariu. Alti fani, totusi, au felicitat artista pentru ca a devenit din nou mama…

ARTICOLE SIMILARE

Leac pentru intarirea inimii

realitatea

Slabeste 7 kg in 11 zile cu salata verde

Cadouri de Paste ideale pentru iubita ta

realitatea

Ce sunt locurile de muncă ecologice și de ce sunt importante?

Andreea Damian

Cantareata de muzica populara Rela Lucan, gasita moarta in casa!

„Insula orgiilor”, destinația interzisă a Italiei fascinează turiștii

Andreea Damian

1 comentariu

Cum (nu) arata baietelul Antoniei / FOTO! – Bucatarici 7 January 2015 at 7:35

[…] Antonia a postat pe Facebook o prima poza cu baietelul ei – Andrei Cezar. Ciudatenia este ca mama a folosit o poza in care copilului nu ii apare capul. Se spune ca Antonia vrea sa vanda prima poza …intreaga unei publicatii sau unei emisiuni tv. Detalii AICI:http://www.tabu.ro/antonia-pusa-la-zid-ce-acuzatii-legate-de-bebelus-i-se-aduc/ […]

Răspunde

Scrie un comentariu