Tabu
Uncategorized

ANTONIA recunoaste separarea: “Nu am facut Sarbatorile impreuna!”

Antonia: «Suntem separaţi. Nu am făcut Sărbătorile împreună».
Antonia recunoaşte, în premieră, că ea şi Vincenzo Castellano nu mai formează un cuplu. La sfârşitul lunii noiembrie, o ştire-bombă a făcut vâlvă în presă. Antonia, una dintre cele mai frumoase şi de succes cântăreţe din România, e în pragul divorţului.
Deşi a fost asaltată de ziarişti, vedeta nu a confirmat că ar avea probleme în căsnicie şi nu a dat nici un interviu despre acest subiect. Tăcerea ei a născut tot felul de speculaţii, conform www.click.ro.
Unii s-au grăbit să spună că presupusul divorţ ar fi doar o strategie de marketing pentru promovarea unui nou single al solistei. Pe de altă parte, apropiaţii au infirmat despărţirea, socrul Antoniei, Ciro Castellano, spunând că nici vorbă ca cei doi să aibă probleme. Castellano declara, la acea vreme, că nora sa ar fi însărcinată cu al doilea copil, lucru negat de Antonia, tot în ziarul Click! Pentru prima dată de la apariţia acestor zvonuri, Antonia rupe tăcerea şi vorbeşte despre situaţia ei familială. Vedeta a dezvăluit ieri că nu mai este împreună cu soţul ei.
“Eu şi Vincenzo ne-am despărţit, deci nu am petrecut Sărbătorile împreună”, ne-a spus Antonia. Pentru că nu vor ca fetiţa lor, Maya (2 ani), să fie afectată de această despărţire, Antonia şi Vincenzo au rămas în relaţii de prietenie. Micuţa este acum în Italia, la bunicii din partea tatălui său, unde a petrecut Crăciunul. „Este şi Vincenzo cu ea în Italia. A primit o mulţime de cadouri de la Moşu’. O aştept să se întoarcă acasă zilele acestea”, ne-a declarat Antonia, care a rămas singură în Bucureşti.
Antonia Iacobescu şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit, în urmă cu doi ani, la o biserică catolică din Voluntari, în aceeaşi zi ei făcând şi botezul fetiţei lor, Maya. Soţul vedetei este italian, originar din Napoli, şi provine dintr-o familie înstărită. Tatăl său, Ciro Castellano, are afaceri atât în Peninsulă, cât şi în România, unde este, printre altele, acţionar la Clubul Bamboo. Cum lumea mondenă este mică, Ciro a avut o relaţie cu Raluca Sandu, în urma căreia a rezultat o fetiţă, Simona (2 ani).
Antonia se numără pintre cele mai în vogă soliste ale momentului. Hit-urile sale au urcat pe cele mai înalte poziţii nu doar în topurile muzicale din România, ci şi în cele din străinătate. Antonia are spectacole pe bandă rulantă, în jur de trei pe săptămână. De curând, a bătut, însă, un record personal: a susţinut şase concerte într-o săptămână. Luna trecută, vedeta a cântat în Anglia şi în Turcia. Concerte multe înseamnă şi câştiguri pe măsură. La un bal al bobocilor, pentru care artiştii cer bani mai puţini, Antonia ia în jur de 2.000 €. La concertele mari, cântăreaţa încasează între 5.000 de euro şi 6.000 €.

Scrie un comentariu