Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Antonia rupe tăcerea după ce și-a făcut o nouă operaţie de mărire a sânilor

Antonia a avut parte de un început de an glorios. Nu numai că îi merge din punct de vedere profesional, dar s-a mutat cu familia ei în casă nouă, fiica ei s-a întors în ţară, iar operaţia de mărire a sânilor a decurs extraordinar de bine şi se vede acest lucru.

Tabu a stat de vorbă cu îndrăgita solistă şi a aflat cum se simte şi ce spune despre mărirea sânilor.

„Sunt foarte fericită că se întâmplă lucruri noi în vaiaţa mea, cariera mea profesioanlă merge ca pe roate, tocmai am venit din studioul de înregistrări unde am lucrat la noi piese. Lucrez şi la un album, va fi al doilea album al meu. Încerc să mă menţin, să am grijă de mine. Îmi plac contractele de imagine şi visul meu este să mă văd într-o reclamă pe un autobuz sau pe o clădire imensă, cum e cea de pe Calea Victoriei. De 20 de metri. Le-am bifat pe toate”, a mărturisit Antonia, potrivit tabuhighlife.ro.

Antonia pare mult mai frumoasă decât de obicei. „Nu m-am schimbat, am câteva trucuri de machiaj pe care le-am învăţat şi pe care le folosesc şi eu şi de aceea par mult mai schimbată. Sunt trucuri de fete. Am făcut şi o operaţie la sâni. Am simţit nevoia asta să îmi fac această schimbare pentru că făcusem operaţie înainte să îl nasc pe Achim. Am simţit nevoia să fac o schimbare, să împrospătez lucrurile pentru a mă simţi eu bine cu mine”, a declarat ea.

ARTICOLE SIMILARE

Mai ţii minte trupa Sweet Kiss? Cum arată acum membrii ei și cu ce se ocupă ei în prezent. Schimbarea e fabuloasă!

Andreea Damian

Fotografiile de nuntă ale lui Blake Lively și Ryan Reynolds sunt interzise pe Pinterest

realitatea

Antonio Banderas, vrăjit de o româncă. Cine este noua „Mădălina Ghenea”

Andreea Damian

Iulia Vântur, experiențe extraordinare la ferma din India

Tabu Tabu

Brigitte Pastramă s-ar putea să fie din nou însărcinată! Cine a dat-o de gol

Tabu Tabu

Ziua Mondială a Teatrului ⎢Vârstele Lunii

Ciocîrlan

Scrie un comentariu