Tabu
Image default
PEOPLESlider

Antonia, schimbare radicală de look! A renunțat la părul lung

Antonia este una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din România. Vedeta a reușit adesea să surclaseze vedete celebre de la Hollywood.

Frumusețea ei specială a propulsat-o de multe ori pe locuri fruntașe atât în topurile autohtone, cât și în cele internaționale.

Recent, cântăreața și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look. Dar nu este vorba despre o schimbare reală, ci doar de o tunsoare falsă adoptată de artistă în cadrul unei sesiuni foto.

Se pare că tunsoarea mullet, propusă Antoniei este la mare vogă în acest an. Această tunsoare este caracterizată de breton, cu părul din laterale filat scurt și la spate lăsat lung. Rihanna sau Miley Cyrus au fost văzute cu controversata chică.

Brunetei îi stă bine cu ea și a primit din partea fanilor sute de aprecieri și complimente, unii internauți asemănând-o chiar cu personajul Tokyo, fata cea rea din serialul “Casa del Papel”, interpretat de actrița Ursula Corbero.

La 31 de ani, Antonia este o femeie realizată pe toate planurile. Are o carieră în ascensiune, un iubit care o completează din toate punctele de vedere și trei copii superbi.

ARTICOLE SIMILARE

Cum s-au vopsit vedete ca Andreea Marin sau Alexandra Stan în casă pe timp de izolare

Tabu Tabu

Fotografie Sorin Onisor – Despre oameni si traditii

realitatea

Dezvăluiri explozive. Ce ascunde Emilia Șercan? FOTOGRAFIILE care dinamitează SISTEMUL – imoralitatea deontologiei

Tabu Tabu

Melania Trump, singură prin Africa. Care e, de fapt, natura relației cu soțul ei

Andreea Damian

Ducii de Sussex au decis unde vor petrece luna de miere

Andreea Damian

Covid-19 | Exerciţiile fizice practicate cu regularitate ar putea creşte eficacitatea vaccinurilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu