Home > Slider > Antonia, schimbări majore în viaţa personală şi profesională!

Antonia, schimbări majore în viaţa personală şi profesională!

antonia sexy

Una dintre cele mai sexy soliste românce a început anul 2020 cu dreptul atât pe plan personal cât şi particular. Antonia (30 de ani) a avut parte de mai multe schimbări atât în carieră, cât şi în viaţa particulară, căci a trecut din nou prin mâinile doctorilor şi a făcut o schimbare majoră şi în viaţa particulară. Ea şi partenerul ei de viaţă Alex Velea (35 de ani) au muncit anul trecut foarte mult având atât proiecte în televiziune, reclame dar şi din activitatea muzicală reuşind să pună deoparte o sumă destul de mare pe care au investit-o într-o casă pe pământ, cu curte, unde s-au mutat alături de cei doi băieţi, Dominic şi Achim. Cei doi băieţi au şi curte unde se pot juca în voie, iar acum că a venit iarna cei doi s-au distrat şi s-au jucat cât e ziua de mare în zăpadă. Antonia este o mamă iubitoare şi abia aşteaptă să poată să o ia şi pe fiica ei din Italia şi să oa ducă în ţară. Momentan este în convalescenţă pentru că a trecut printr-o operaţie.

Antonia-și-copiii-ei-Maya-Dominic-și-Akim

Antonia-și-copiii-ei-Maya-Dominic-și-Akim

Surse din apropierea solistei au povestit că vedeta nu vrea să vorbească despre problemele de sănătate avute, însă Antonia a scris singură pe profilul ei de socializare. „Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”,  le-a transmis Antonia într-un InstaStory. Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul:

antonia si alex velea

antonia si alex velea

“De ce? Nu aveai nevoie!”, “Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a mai spus artista în mesajul pentru fanii ei. Pentru că a trebuit să stea la pat şi să nu facă mişcări bruşte, Antonia şi-a anulat câteva spectacole însă este decisă să revină şi să onoreze showurile respective. Puţini ştiu că solista este hotărâtă ca anul acesta să schimbe câte ceva în coregrafiile spectacolelor pe care le are şi să vină cu un nou concept de show. Fanii o iubesc în continuare şi orice ar pegăti pentru următoarea perioadă va fi bine primit de publicul ei.

Articole asemanatoare
antonia
Cum o ironizează Dani Oțil pe Antonia pe rețelele de socializare
Lino-Golden
Gestul suprem făcut de Lino Golden pentru iubita sa
Antonia-Iacobescu
Antonia foarte îngrijorată din cauza fiicei sale care e în Italia
antonia
Cât a costat schimbarea de look a Antoniei? Solista are multe oferte după ce și-a mărit sănii

Comenteaza acest articol

Antonia, schimbări majore în viaţa personală şi profesională!

by Tabu Tabu   2 min
0