Home > Lifestyle > ANTONIA si ALEX VELEA cauta nasi! Iata lista scurta de cupluri

ANTONIA si ALEX VELEA cauta nasi! Iata lista scurta de cupluri

Antonia si Alex Velea au recunoscut ca sunt impreuna o data cu vestea ca vor deveni parinti. Cei doi cantareti se pregatesc de nunta si de botez, iar acum au inceput deja sa caute nasi.
Potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de ziarul Ring, primii pe lista sunt Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea. Cei doi i-au mai cununat pe Alex si pe prima lui sotie, Ana, ceea ce ar constitui, totusi, un impediment major.

Pe lista mai intra Smiley cu noua lui partenera si Andra si Maruta (dar care tocmai l-au cununat pe Pepe),  favorite ramanand, insa, Andreea Banica si sotul  ei. Cantareata si partenerul ei de viata nu au vrut sa comenteze informatia potrivit careia vor deveni iar nasi de cununie si ulterior de botez.
“Antonia şi Alex Velea nu sunt interesaţi să-şi promoveze viaţa personală şi nici să reacţioneze la ceea ce se spune sau se scrie despre ei în presă, ei vor să-şi trăiască viaţa aşa cum ştiu. Dacă vor avea ceva de anunţat în privinţa relaţiei lor, o vor face la momentul potrivit”, a declarat Lucian Mitrea, prietenul si managerul lui Velea.

Articole asemanatoare
DOMINIC ANDREI, fiul Antoniei si al lui Velea – prima sedinta FOTO
ANTONIA – marele retus in Photoshop
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
ANTONIA – pusa la zid! Ce acuzatii legate de bebelus i se aduc!

2 Responses

  1. Pingback : ANTONIA si ALEX VELEA cauta nasi! Iata lista scurta de cupluri | Actualitate

Comenteaza acest articol

ANTONIA si ALEX VELEA cauta nasi! Iata lista scurta de cupluri

by realitatea   1 min
2