Home > Lifestyle > Antonio Banderas, divorţ de 65 de milioane $

Antonio Banderas, divorţ de 65 de milioane $

Un nou divorţ zguduie Hollywood-ul! Apropiaţii cuplului Antonio Banderas (53 de ani) şi Melanie Griffith (56 de ani) susţin că cei doi actori s-au despărţit, după 17 ani de mariaj.

Căsătoriţi de aproape 18 ani, Antonio Banderas şi Melanie Griffith nu se mai înţeleg deloc. Potrivit unor surse, citate de revista „National Enquirer”, starul din „Desperado” s-a îndepărtat deja de partenera lui de viaţă.

Actorul a petrecut Paştele în Spania, în timp ce Melanie cu prietenii la festivalul de rock Coachella din California. Ultimii ani au fost foarte grei pentru cuplu, actriţa luptându-se cu drogurile, alcoolul şi gelozia.

„Antonio a lucrat nonstop, iar Melanie a fost lăsată acasă cu fiica lor, Stella (17 ani).  Nu au încetat niciodată să încerce să facă relaţia lor să meargă, dar Antonio are ochi şi pentru alte femei şi flirtează mereu.

Este mereu îngrijorată că o tânără, mai drăguţă ca ea, ar putea să i-l fure”, a declarat o sursă pentru revista mai sus amintită. Cei doi vor împărţi o avere comună de 65 de milioane de dolari şi custodia fetei, Stella.

Articole asemanatoare
antonio banderas
Antonio Banderas se întoarce la Melanie Griffith, după 4 ani de la divorț?
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
Celebritati nascute pe 10 august!
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!

Loading...

Comenteaza acest articol

Antonio Banderas, divorţ de 65 de milioane $

by   1 min
0