Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Antonio Banderas se întoarce la Melanie Griffith, după 4 ani de la divorț?

Actorul Antonio Banderas a declarat recent într-un interviu pentru revista americană People că o va iubi pe fosta sa soție, Melanie Griffith, până va muri.

Starul, în vârstă de 57 de ani, binecunoscut din filmul „Desperado” și-a mărturisit public iubirea pe care încă o poartă femeii cu care a împărțit 18 ani din viață, între anii 1996-2015.

„Chiar dacă suntem divorțați de aproape 4 ani, ea este familia mea și o voi iubi până la moarte”, a spus Antonio Banderas publicației amintite mai sus. „Încă păstrăm legătura și am încercat să ne separăm într-un mod foarte elegant”, a adăugat acesta.

Antonio Banderas și Melanie Griffith (60 de ani) au anunțat că se despart în iunie 2014, după 18 ani de căsnicie. Cei doi au o fiică, Stella Banderas. Griffith mai are doi copii din relațiile anterioare, un fiu, Alexander Bauer, și o fiică, Dakota Johnson. Actorii au rămas prieteni, iar copiii lor apreciază acest lucru. „Copiii noștri sunt prioritatea noastră”, a mai spus starul.

Actorul are în prezent o relație cu consultantul financiar de origine olandeză, Nicole Kimpel, de 37 de ani. Cei doi şi-au început relaţia în 2014, la scurt timp după ce actorul a anunţat că a decis împreună cu Melanie Griffith să pună capăt mariajului de 18 ani.

Antonio Banderas este protagonistul serialului „Genius: Picasso, difuzat de National Geographic. Difuzat în premieră luni, 23 aprilie, de la ora 21:00, al doilea sezon al serialului din zece părți, nominalizat la premiile Emmy, Globul de Aur, Screen Actors Guild, GENIUL: PICASSO explorează dăruirea expatriatului spaniol pentru arta sa, contribuția sa la arta modernă și viața sa personală zbuciumată.

Antonio Banderas s-a născut pe 10 august 1960, la Málaga, Andalusia, Spania. Mama sa a fost profesoară, iar tatăl său ofițer de poliție. Antonio mai are un frate, mai tânăr, Francisco. În copilărie și-a dorit foarte mult să fie fotbalist, însă la 14 ani și-a rupt piciorul, iar visul său s-a destrămat. A urmat cursurile Școlii de Artă Dramatică, după care s-a mutat la Madrid, alăturându-se Teatrului Național al Spaniei, în timpul perioadei Movida – o mișcare culturală de reafirmare a identității spaniole. Între anii 1982 și 1990 a jucat în câteva producții ale celebrului regizor Pedro Almodóvar: Labyrinth of Passion, Matador, Law of Desire, Tie Me Up! Tie Me Down! – ultimul aducându-i recunoaștere europeană și internațională.

ARTICOLE SIMILARE

Fosta membră Spice Girls doreşte să-și lanseze propria linie de jucării sexuale

Andreea Damian

Mesajul Danei Rogoz la împlinirea a 35 de ani

Tabu Tabu

Sarah Michelle Gellar își cere scuze după ce și-a ofensat neintenționat fanii

realitatea

Mel B explică în cartea sa de memorii de ce a încercat să se sinucidă cu 200 de pastile

Andreea Damian

Și dacă am adopta un coral la distanță?

Andreea Damian

Fotografia inedită, în formulă de 5, aleasă de Kate şi William pentru felicitarea de Crăciun

Andreea Damian

Scrie un comentariu