Tabu
HEALTHPEOPLESlider

Antrenoarea celebrităților de la Hollywood a murit în condiții suspecte

Mandy Blank a devenit cunoscută publicului după ce a lucrat cu  multe vedete de la Hollywood, precum Alex Rodriguez, iubitul lui Jennifer Lopez, Jared Leto, Michey Rourke, Marcus Allen și Jordana Brewster.

Ea a fost găsită luni fără suflare în locuința sa din Los Angeles. Cea care a a alertat poliția a fost menajera sa, care a dat peste Mandy în baie. Din nefericire, antrenoarea de fitness zăcea moartă în cadă.

Decesul ei, la doar 42 de ani, a îndurerat celebritățile. Cu atât mai mult, cu cât nu a fost identificată cauza morții sale premature. Primele informații indică faptul că nu au fost găsite urme de alcool și nici droguri în casa femeii, potrivit Daily Mail. În acest caz, au fost făcute demersurile pentru a i se efectua autopsia.

Antrenoarea Mandy Blank se afla într-o formă fizică de invidiat la vârsta sa. Era o persoană activă și foarte pasionată de sport și își ținea fanii la curent pe Instagram, cu fotografii din sala de fitness. De aceea, moartea sa ridică multe semne de întrebare!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga relansează un album mai vechi și șterge o piesă cu R. Kelly

Andreea Damian

Fiul actorului Liam Neeson a renunțat la numele tatălui său. Motivul lui este impresionant

Andreea Damian

Două rețete neașteptat de bune cu căpșuni și friptură

realitatea

De ce probleme de sănătate suferă, de fapt, Marcel Pavel

Tabu Tabu

DJ Fatboy Slim a remixat extrase din discursul Gretei Thunberg la ONU

Andreea Damian

În timp ce Caciuc și Reghe postează imagini cu dansuri pe manele de la botez, Prodan scoate certificat medico-legal și îl împinge spre pușcărie pe antrenor

Andreea Damian

Scrie un comentariu