Home > Slider > Anunțul de ultimă oră în SUA: Kim Kardashian, la închisoare

Anunțul de ultimă oră în SUA: Kim Kardashian, la închisoare

kim kardashian

Kim Kardashian a vizitat, în mare secret, una dintre mai de temut închisori din lume, San Quentin. Penitenciarul de maximă siguranță se află în nordul Californiei și adăpostește cei mai periculoși criminali ai Statelor Unite.

Deși în incinta acesteia au loc zilnic conflicte între bande -violuri, bătăi, mutilări, înjunghieri – starletei de 37 de ani nu i-a fost frică să se întâlnească joi cu personalul și cu prizonierii închisorii de înaltă securitate. O sursă a declarat pentru site-ul tmz.com că vedeta americană a vizitat închisoarea pentru a afla mai multe despre programele din detenție ale condamnaților.

Vizita lui Kim Kardashian la San Quentin a surprins opinia publică, pentru că în interiorul ei se află și un criminal periculos, despre care aceasta a vorbit pe Twitter.

Kevin Cooper

Este vorba despre Kevin Cooper, condamnat la moarte pentru un cvadruplu asasinat, care a avut loc, în 1983, într-o suburbie din Los Angeles. Cooper a intrat prin efracție într-o casă și i-a ucis pe toți membrii unei familii prin înjunghiere – soț,soție și doi dintre copii. Al treilea copil a supraviețuit ca prin minune, deși avea răni grave. Criminalul a negat totul, dar probele ADN au dovedit că el este făptașul. Deși poliția a mușamalizat probe importante la dosar, asasinul a fost condamnat în 1985 și închis pe viață într-o închisoare de maximă siguranță.

Nu se știe clar dacă soția rapperului Kanye West s-a întâlnit cu Kevin Cooper în timpul vizitei sale la San Quentin. Dar cu siguranță, Kim Kardashian a atrat noi antipatii pentru că apără asemenea criminali periculoși.

Într-o postare pe Twitter, de luna trecută, Kim Kardashian a făcut apel către guvernatorul Californiei să țină cont de condamnatul Kevin Cooper în vederea realizării unei reforme inteligente și corecte a justiţiei penale din Statele Unite.

Kim Kardashian a ajutat la eliberarea lui Alice Marie Johnson, o sexagenară încarcerată de peste 20 de ani pentru o infracţiune lipsită de violenţă, asociată consumului de droguri.

Articole asemanatoare
kim kardashian
Kim Kardashian a câștigat procesul! Trebuie să primească 2,7 mil. $
Kim Kardashian
Un primar japonez i-a cerut lui Kim Kardashian să îşi schimbe numele liniei de lenjerie intimă
kim kardashian
Kim Kardashian a transformat pasiunea pe care o avea de 15 ani în realitate
meghan markle
Meghan Markle, în cursa pentru un nou titlu. Rivalele sale sunt Rihanna și Kim Kardashian

Comenteaza acest articol

Anunțul de ultimă oră în SUA: Kim Kardashian, la închisoare

by Andreea Damian   1 min
0