Home > Lifestyle > Anunțul-surpriză al Reginei. Nu va participa la nunta nepotului ei

Anunțul-surpriză al Reginei. Nu va participa la nunta nepotului ei

Regina

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar putea lipsi de la nunta nepotului ei, Prințul Harry. Surse de la Palat au dezvăluit pentru The Sun că Suverana va participa doar la ceremonia care se va desfășura la capela St. George din cadrul Castelului Windsor.

Vârsta înaintată (regina are 91 de ani) nu îi va permite să participle la tot evenimentul pentru că asta i-ar pune în pericol sănătatea. În calitate de bunică, se așteaptă ca Regina să fie invitatul de onoare la evenimentul din 19 mai. Din păcate, ea va părăsi alaiul de nuntași după cununia religioasă.

Surse sigură de la Castelul Windsor au explicat de ce Regina va fi nevoită să se retragă imediat după ceremonie. Potrivit Entertainment Tonight, aceasta i-ar fi spus nepotului ei preferat: „Aceasta e nunta ta, asta e ziua ta. Plănuiește-o așa cum îți dorești”, confirmând totodată că accept căsătoria Prințului Harry (33 de ani) cu actrița americană Meghan Markle (36 de ani).

Se știe că Regina Marii Britanii este foarte apropiată de nepotul ei, cu care are o relație special. De aceea e mai mult decât încântată că acesta se căsătorește în cele din urmă.

Deși este considerată cel mai important oaspete, suverana nu va participa la recepția la care sunt invitați să cânte printre alții Spice Girls, Elton John sau Adele.

Printul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească pe data de 19 mai a acestui an la Capela St. George de la castelul Windsor din Anglia, Marea Britanie, în prezența a peste 2600 de invitați.

Articole asemanatoare
regina
Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana
Meghan Markle
Meghan Markle scrie o carte pentru copii
Meghan Markle
Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru birou
Prințul Harry
Prințul Harry vrea să aibă maximum doi copii ca să salveze planeta

Anunțul-surpriză al Reginei. Nu va participa la nunta nepotului ei

by Andreea Damian   1 min
1