Tabu
BEAUTY

Aparatul dentar invizibil sau colorat? Pe care îl alegi pentru a maximiza estetica zâmbetului

aparat dentar

Toate femeile mizează pe un zâmbet perfect. Cele care au nevoie de îndreptarea dinţilor, dar se feresc de aparatele dentare, din motive estetice, trebuie să afle că există o alternativă nouă, modernă, la tratamentele convenţionale. Vorbim despre vârful tehnologiei în acest domeniu, singurul aparat dentar din lume complet individualizat şi invizibil.

Aparatul dentar invizibil este preferat mai ales de vedetele hollywoodiene precum Tom Cruise, Catherine Heigl sau Cheryl Cole. Este vorba de fapt de nişte gutiere transparente, care se schimbă la două săptămâni. Ele modifică dinţii. Gutierele iniţiale nu arată la fel ca gutierele finale şi asta se realizează cu ajutorul tehnologiei digitale.

Gutierele sunt mobile, iar dacă vreţi să aveţi rezultate cât mai bune, trebuie să le purtaţi cel puţin 22 de ore pe zi. Preţul aparatului este şi el unul pe măsura zâmbetului: poate ajunge până la 3.000 de euro.

Aparatele colorate sunt un nou trend

Există însă și persoane care preferă un aparat dentar colorat. Este văzut ca un accesoriu așa nu mai este nevoie să încerci să îl ascunzi cât mai mult. Din contră, folosește-l pentru a te putea pune într-o lumină pozitivă, pentru a te diferenția și pentru a-ți arăta firea jucăușă și curajoasă.

Varianta optării pentru un aparat dentar colorat este un mod de a te bucura de tratamentul ortodontic și, de ce nu, de a trece prin această perioadă de tratare cu zâmbetul pe buze. Există multe culori din care poți alege, cum ar fi aparatul dentar roșu, albastru, violet și așa mai departe. Aceste culori, totuși, nu trebuie să fie alese la întâmplare.

Câteva idei după care te poți orienta în a alege culoarea aparatului dentar sunt:

  • poți alege o culoare sau o combinație de culori preferate sau care pot avea o anumită simbolistică (de exemplu: culorile steagului țării);
  • poți ține cont de culoarea pielii și a părului (pentru persoanele cu piele sau păr de culoare închisă, se recomandă culorile auriu, turcoaz, albastru închis, albastru pastel, portocaliu, roz sau violet, iar pentru persoanele cu nuanțe deschise, sunt recomandate culorile roșu închis, purpuriu închis, albastru deschis și bronz);
  • dacă alegi culori închise, dinții pot părea mai albi;
  • poți să alegi culori ce se asortează cu ochii tăi.

Există și culori pe care nu ar trebui să le folosești pentru un aparat dentar, cum ar fi:

  • negru, pentru că pot arăta precum cariile;
  • nuanțele foarte deschise sau albul vor face dinții să pară foarte galbeni;
  • maro și verde pot da senzația unor resturi de mâncare rămase în cavitatea bucală;
  • galbenul, deoarece arată precum pete pe suprafața dinților.

ARTICOLE SIMILARE

I-a “ÎNGHEŢAT” chipul din cauza operatiilor estetice!

realitatea

Clona, noua gamă de produse Dorin Negrău

realitatea

Botoxul – noua solutie pentru tenul gras si cu porii mariti

Rita Mureşan a DEZVĂLUIT SECRETUL prin care a slăbit ZECI de KILOGRAME

Cristina Spatar a reusit sa slabeasca aproape 20 de kg in timp record!

Cum sa obtii un demachiant pentru ochi 100% natural si eficient

Scrie un comentariu