Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Aparitie exceptionala: RACLA si Anda Adam deschid Romanian Music Awards cu ”Nu ma uita”

Mi se pare cea mai tare deschidere. Perfect pentru un eveniment spectaculos“, afirma RACLA si Anda Adam. La 15 ani dupa aparitia piesei-cult autohtone ”Nu ma uita”, acestia deschid cea mai longeviva gala de premiere a industriei de muzica din tara pe 12 septembrie, in Piata Sfatului din Brasov.

Timpul a trecut, artistii si-au vazut de drum separat, iar acum, cu ocazia evenimentului Romanian Music Awards 2014, R.A.C.L.A. si Anda Adam urca din nou pe aceeasi scena. Desi nu au mai tinut legatura, ei au tinut sa mentioneze fapul ca “fiecare si-a vazut de cariera lui, dar nu ne-am certat niciodata”.

Printre zambete, artistii au marturisit ca cei 15 ani de la aparitia piesei “Nu ma uita” si-au spus cuvantul si in schimbarea lor fizica, Rimaru spunand: Cred ca m-am schimbat cu 15 kilograme”, iar Anda a adaugat “eu in niciun caz nu am mai crescut 15 centimetri”.

Cuprinsi de nostalgie, cei doi artisti au spus ce reprezinta pentru ei piesa “Nu ma uita”.

Rimaru a dezvaluit: Imi place in continuare piesa. Imi da o stare de nostalgie. Mi-aduce aminte ca in muzica romaneasca a aparut prima balada hip hop, cu o prezenta atat de draguta cum e Anda”. De cealalta parte, Anda sustine ca piesa “Nu ma uita” a fost piatra de temelie a carierei sale muzicale: “Mi-aduc aminte cu drag. Reprezinta inceputul carierei mele. Piesa a fost geniala si mi se pare geniala in continuare”.

Dupa nu mai putin de 11 ani, Romanian Music Awards aduna din nou pe covorul rosu personalitatile esentiale din industria muzicala autohtona pentru un nou sir de concerte, premiere si decernari. A 12-a editie a evenimentului are loc pe 12 septembrie in Piata Sfatului din Brasov si este organizata de Music Channel si UTV, insumand pana acum peste 600.000 voturi inregistrate la cele 14 categorii.

Romanian Music Awards este singurul eveniment romanesc de premiere a muzicienilor din tara care este difuzat live atat pe Music Channel Romania si Ungaria, cat si in tarile balcanice si nu numai, cu ajutorul partenerului Balkanika Music Television.

Biletele pentru Romanian Music Awards 2014 pot fi achizitionate de la standurile din Piata Sfatului in ziua evenimentului si costa 20 lei.

Vizioneaza teaserul aici

Viziteaza site-ul Music Channel

Aboneaza-te paginii de Facebook Music Channel

Un eveniment sponorizat de BCR, ARCCA, Rimmel London, Digi Mobil, Belaqva Wellness & Spa

Parteneri: Kanal D | Radio 21 | Balkanika TV | Romania TV | RING | H!T | Itsy Bitsy | BRAVO | Kronwell

Susținut de: Agerpres, TVR3 Craiova, Deezer, 220.ro, VIVA, Tabu, Zile și Nopți, Nova TV, roevents.ro, urban.ro, bestmusic.ro, CITY AD, 121.ro, anyplace.ro, 9am.ro, boncafe.ro, garbo.ro, kudika.ro, iconcert.ro, mujer.ro, newsbv.ro, blogatu.ro, urbo.ro, romanticu.org, yuppy.ro, yabbmusic.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Începe Festivalul Internațional „Matei Vișniec”!

Ciocîrlan

ROSIILE TUGUIATE sunt cancerigene!

Scandal in industria frumusetii dupa Campionatul Mondial

Comeback Whitney Houston: un album ca o rugaciune

realitatea

Ioana Ginghină explică de ce s-a ÎNGRĂŞAT

Goya de Honor 2021 ⎪ Seria de filme „Ángela Molina”

Ciocîrlan

Scrie un comentariu