Tabu
Image default
CULTURELIFESTYLESlider

A apărut primul card bancar din lume care miaună atunci când plătești

După cum orice proprietar de pisici va depune mărturie, mieunatul este capabil să facă oamenii să-și revină în simțiri și să se comporte responsabil.

Acum, un startup care se ocupă de gestionare banilor, numit Anna, mizează pe frica profundă a oricărui pisicar față de domnitorul său felin, cu un card de debit care miaună de fiecare dată când este folosit.

primul card din lume care miaună

Anna, un asistent digital hibrid pentru IMM-uri, care combină o aplicație financiară și un cont bancar, lansează un serviciu nou după ce s-a consultat cu un “psiholog de animale” – Ellena Hinson.

Cu 90% din eșecurile afacerilor mici atribuite problemelor legate de fluxul de lichidități, Anna susține că un mieunat ascuțit care îi anunță pe oameni de fiecare dată când prin aplicația utilizată se efectuează o plată ar putea face utilizatorii să se gândească de două ori la cheltuielile lor. Hinson merge atât de departe încât să sugereze micilor proprietari de afaceri să accepte sfaturi pisicești privind gestionarea finanțelor lor. “Mieunatul este forma perfectă de comunicare – este scurt, ascuțit dar nu intruziv și ne avertizează imediat asupra nevoilor unei pisici. Mai puțin enervant decât lătratul unui câine, dar destul de tare și direct pentru a-și face treaba, un miau la momentul potrivit este sunetul perfect pentru proprietarii de afaceri care caută să imite abilitățile de comunicare ale unei pisici.”

În mod evident, ea însăși preocupată de probleme legate de fluxul de numerar, Anna a apelat la comediantul BBC Trei – Luke McQueen pentru a ajuta la crearea unui “videoclip” al procesului de selectare a alertei perfecte – documentând modul în care a fost găsit mieunatul perfect și dezvăluind că au existat alte astfel de alarme neconvenționale ale plăților efectuate cu ajutorul cardurilor care au fost luate în considerare inițial, înainte de a se renunța la ele complet în favoarea mieunatului. Dintre zeci de pisici care s-au prezentat la audiții doar una a livrat miau-ul perfect care se va auzi de acum peste tot unde oamenii își vor utiliza cardurile contactless pentru a efectua o plată. Și ce miau!

ARTICOLE SIMILARE

Un celebru cuplu din showbiz a fost diagnosticat cu cancer!

Tendințe deco pentru toamna-iarna 2021-2022

Andreea Damian

ELENA BASESCU a nascut! Traian Basescu are o nepotica!

realitatea

Laura Nureldin: “Să castrăm pedofilii!”

Cum s-a schimbat viața lui Lucian Viziru de când a părăsit Germania și a revenit definitiv în România

Andreea Damian

Staţiunea Mamaia, desemnată Destinaţia Anului 2023

Andreea Damian

Scrie un comentariu