Home > Slider > Apelul plin de disperare al Dianei Kruger

Apelul plin de disperare al Dianei Kruger

Diane Kruger

Diane Kruger solicită respectarea dreptului la intimitate după ce câteva fotografii de paparazzi cu fiica sa de 2 luni au ajuns pe Internet.

Actrița germano-africană a încercat să țină în umbră faptul că a născut primul ei copil. Atât ea, cât și partenerul său de viață, actorul Norman Reedus (49 de ani), cunoscut din serialul de televiziune „The Walking Dead”, păstrează secret numele sau alte detalii de la naștere. La fel au procedat și cu sarcina. Nici când burtica vedetei a devenit vizibilă, cei doi n-au anunțat oficial că vor deveni părinți.

Diane Kruger, în vârstă de 42 de ani, dorește să-și crească bebelușul departe de ochii curioși ai presei și a făcut un apel pe Instagram pentru respectarea vieții private.

„Dragi fani, dragi non-fani, dragi paparazzi și oricine are o conștiință. Am fost etichetați în aceste imagini de paparazzi cu mine și fiica noastră. Aceste imagini au fost făcute fără consimțământul nostru și expun un copil vulnerabil și nevinovat. Înțelegem că unii oameni ar dori să vadă o imagine cu fiica noastră, dar noi, ca părinți, nu vrem decât să îi permitem să crească în siguranță.

Eu și @bigbaldhead (Norman Reedus) vă rugăm să nu distribuiți aceste poze și să ne ajutați să atingem acest obiectiv. Oricine le-a distribuit deja, vă rugăm să le ștergeți. Vă rugăm să vă puneți în locul nostru. Suntem doar niște părinți care dorește tot ce-i mai bun pentru copilul lor. Vă mulțumesc”, a fost mesajul care a însoțit imaginea cu actrița și fetița ei.

Fanii eroinei din „Welcome to Marwen” au înțeles mesajul și i-au oferit sprijinul. „Sperăm că postarea ta va educa cumva oamenii să știe unde se află limita dintre viața publică și cea privată și să fie respectuoși”, a scris un utilizator. „Acest lucru este atât de greșit. Îmi pare atât de rău că văd că ți-a fost încălcată intimitatea. Unii oameni nu reușesc să vă vadă decât ca pe un produs”, i-a transmis cineva.

Diane Kruger şi Norman Reedus s-au întâlnit pe platourile de filmare în 2015. Pe atunci actriţa era cuplată cu actorul Joshua Jackson, de care s-a despărţit în 2016, după zece ani de relaţie. Diane şi Norman au fost fotografiaţi sărutându-se în 2017, iar prima apariţie oficială a cuplului a fost pe covorul roşu de la Globurile de Aur 2018.

Articole asemanatoare
Celebrități care au ales Chanel pentru gala MET
CHANEL
Diane Kruger – noua imagine Chanel
Sărbătoritul zilei de 15 iulie
Sărbătoritul zilei

Comenteaza acest articol

Apelul plin de disperare al Dianei Kruger

by Andreea Damian   2 min
0