Tabu
lifestyle

Aperitive calde pentru zile geroase de la Koliba

Gata! Au trecut si sarbatorile de iarna, visam la primavara, dar mai avem inaintea noastra destule zile in care temperaturile scazute ne trezesc la realitate.

Poate ca pentru multi dintre noi rezolutia pentru 2015 este inceperea unei diete. Ca faci parte dintre acestia sau nu, iti garantam ca vei adora ideile de mai jos pentru o cina usoara din serile geroase de ianuarie. Alaturi de un ceai aromat fierbinte sau poate chiar de un punch, aceste aperitive ingenioase se vor constitui intr-un adevarat rasfat binemeritat dupa o zi solicitanta si stresanta!

Ciuperci cu cascaval afumat si bacon

Ingrediente: 500 gr ciuperci mari,  200 gr cascaval afumat KOLIBA, 150 gr bacon, o legatura mica de marar, 1-2 linguri smantana, sare, piper alb, piper negru – dupa gust.

Mod de preparare: Se spala si se curate ciupercile, se folosesc doar palariile. Se taie marunt baconul si mararul, se adauga smantana, sarea si piperul. Cascavalul KOLIBA se rade. Se umplu ciupercile cu amestecul obtinut si se pune deasupra cate o lingurita de cascaval KOLIBA ras. Se tapeteaza un vas de sticla termorezistenta cu hartie de copt si se pun ciupercile la cuptor pana se rumenesc. Se servesc fierbinti!

Tips: Daca va plac combinatiile neobisnuite, in loc de piper puteti pune chimen sau nuca macinata!

ARTICOLE SIMILARE

MARCEL IURES, interviu in exclusivitate pentru Tabu …feat. Amza Pellea, Johnny Depp, Lucian Georgescu

realitatea

CATALIN BOTEZATU – al treilea infarct! FOTO

Interviu imaginar cu… Whitney Houston

realitatea

Maria Dinulescu și Cristi Nemescu: o întâlnire pentru totdeauna

realitatea

Lady GaGa şi bijuteria de 1 milion $ – FOTO

realitatea

George Zafiu

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu